Simsdeluxe

19
Okt
2013

PGC Generation 2 - Del 15 BRÖLLOP

Så var dagen för Hayden och Anyas bröllop äntligen här! De hade bestämt sig för att de skulle ha ett ganska litet bröllop på kärleksdagen med bara de närmaste. Morgonen började dock som de flesta andra med frukost i matsalen. 
 
Familjen begav sig sedan till platsen för bröllopet. Ett litet kapell byggt precis vid havet. Haydens föräldrar hade gift sig här en gång i tiden och han hoppades att han skulle få se sina barn gifta sig här också i framtiden. Här ser vi Riley och Emily gå längs med altargången. 
 

Det dröjde inte länge innan alla gäster strömmade in dock och då var det ju bara att sätta igång med ceremonin. 

Emily och Freya var så söta i matchande klänningar! 
 
Hayden tyckte det var lite obekvämt med att alla tittade på honom men när väl ceremonin satte igång så hade han bara ögon för sin vackra blivande fru. 
 
Ceremonin var hur vacker som helst med havet som skvalpade i bakgrunden och familjemedlemmar som "Åååade" och grät om vartannat. 
 
Finafina Anya och Hayden! Det är så roligt att spela i generation och veta att jag spelat med Anya sedan hon var nyfödd. Nu är hon gift och har sex stycken alldeles unika barn själv. Är inte det en av de roligaste delarna med det här spelet? 
 
Freya kastade riskorn på sina föräldrar, något som hon tyckte var riktigt roligt och hon fnissade högt flera gånger av förtjusning. 
 
Sedan var det dags att skära i den mycket vackra bröllopstårtan och Hayden fick äran att skära ut en bit till sin fru. 
 
Här är dem nu, Herr och Fru Borchard. Ja, familjen heter numera Borchard. Jag funderar på att byta tillbaka till Spark men jag vet inte säkert. Vad tycker ni? 
 
 
Bröllopsfoto med hela familjen. Eller ja, Milo och Julie fattas ju på bilden men hela familjen som var med på bröllopet. Visst är de fina?
 
Och se här vem som kommer såhär på kvällskvisten, är det inte Julie? Jodå, Julie och Milo har båda lämnat internatet precis som Toby men de kunde inte åka en dag tidigare så de missade föräldrarnas bröllop. Julie fick egenskapen Perfektionist när hon blev tonåring. 
 

Och killen i skägg och och dreads är faktiskt Milo. Svårt att tro jag vet man även han har växt till sig på internatet. Han fick egenskapen Fotograföga när han blev tonåring. 

Så nu är hela familjen hemma igen och de bor i sitt nya hus och Hayden och Anya är gifta. Ska bli spännande att se vad som händer härnäst.  

 
Publicerat 2013-10-19 09:30:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa