Simsdeluxe

04
Okt
2013

PGC Generation 2 - Del 13

En vanlig morgon hemma hos familjen Spark/Borchard börjar vid byrån för Hayden. Vid den här tiden har vanligtvis Riley och Anya åkt till jobb och skola och Anya har bytt och gett Emily och Freya lite mat innan hon lagt dem igen. 
 
Hayden arbetar ju som författare och har som livslång önskan att tjäna 4000 simleons i veckan i bokroyalties. På morgonen och förmiddagarna brukar han skriva med tvillingarna sover. 
 
Emily och Freya vaknar oftast vid olika tidpunkter och här är Hayden i färd med att ge Emily lite mat. 
 
Det finns dock alltid tid för lite bus och Emily är verkligen pappas tjej. Tycker dessutom hon är ganska lik Hayden! Ska bli så intressant att se hur hon ser ut när hon blir äldre! 
 
På kvällen när Hayden skulle sova så var det någon som hade ockuperat hans del av sängen. Mocha fick dock flytta på sig och lägga sig på golvet, haha. 
 
Morgonen därpå var Hayden uppe med tuppen för att kombinera tårtinköp med en joggingtur. Det var nämligen Rileys födelsedag! Medan de väntade på att Anya skulle komma ner så busade Riley och Hayden med Mocha som verkligen älskar att få uppmärksamhet! 
 
Så var det då dags för Riley att blåsa ut ljusen på tårtan och bli äldre. Hans allra högsta önskan är att få slippa den fula tandställningen han har fått dras med ett tag nu. 
 
Så, Riley växte upp till en ståtlig ung man, men tandställningen får han dock dras med i ett tag till. Jag ska nog låta honom slippa den lagom till skolbalen. Han fick egenskapen Klumpig.   
Publicerat 2013-10-04 13:15:00

Kommentarer

SimZims den 2014-10-19 12:45:26

Vart hittar du tanställningarna? :)

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa