Simsdeluxe

02
Okt
2013

PGC Generation 2 - Del 12

Först vill jag bara säga att det blir en hel del namn att hålla reda på och det händer ganska ofta att jag skriver fel namn på någon, som tex i Del 11 där jag kallade Emily för Anya. Jag blir jätteglad om ni säger till om ni ser något som inte stämmer! 
 
Vi fortsätter där vi avslutade, på Hayden och Anyas presentbytarparty. Det händer grejer den här kvällen. Tydligen var det även dags för Anya att bli helt och hållet vuxen. Känns jättekonstigt, hon var ju barn nyss liksom?! Ja, Anyas födelsedag var det iallafall och de flesta gästerna hade hunnit gå men Zebastian stannade en liten stund länge iallafall. 
 
Anya "växte upp" och ådrog sig en medelålderskris mitt i allt! Hon vill främst förnya sig själv och sin situation, nytt jobb, nytt hus, ny hårfärg osv. Vi får väl se hur det blir med den saken. Direkt efter att Anya fyllt så gick även Zebastian och lämnade familjen själva. Riley gick och la sig och småtjejerna sov ju för längesen. 
 
Hayden ville dock uppvakta sin flickvän lite extra mycket och kramade om henne ordentligt. Anya kan inte fatta vilken tur hon har som funnit en sån trygg kille som Hayden. Under universitetstiden trodde hon ju stenhårt att någon av killarna där skulle vara en hennes framtida livskamrat men hon vet att Hayden är helt och fullt rätt. 
 
Så, helt utan att Anya hade anat någonting så gick Hayden ner på knä och sa "Anya, du är min bästa vän och mamma till mina barn. Varje morgon när jag vaknar så blir jag så lycklig av att ha dig vid min sida. Jag vill dela resten av mitt liv med dig. Vill du bli min fru?"
 
Anya blev helt stum. Hon är ju inte direkt typen som gifter sig och trivs ganska bra med sin familjesituation. Men så tittade hon in i Haydens fina ögon och såg hans stora leende och kunde inte annat än utbrista ett "Det är klart jag vill!" 
 
Hayden pustade ut och trädde ringen han köpt på Anyas finger. Anya förvånades över hur bra den passade där på sin hand. Det var precis som om någonting fattats fram till nu. Hon kramade av sin blivande make och viskade "Jag älskar dig" i hans öra. 
 
Dagen därpå var det bara att återgå till de vardagliga sysslorna. Anya skulle börja på jobbet igen efter flera år hemma med barn. Hon var lite nervös och funderade mycket samtidigt som hon gav Freya ett morgonbad. 
 
Någon annan som var lite nervös var Riley som skulle återgå till skolan efter vinterledigheten. Han hoppades att han skulle hitta någon av sina kusiner i sin klass för han hade inte så många kompisar i övrigt nu när trillingarna bytt skola. 
 
Publicerat 2013-10-02 07:00:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa