Simsdeluxe

18
Maj
2013

PGC Generation 1 - Del 15

Redan del 15! Helt galet! Och fortfarande på generation 1. Hoppas verkligen att jag får börja på generation 2 inom en snar framtid.
   
En vanlig helgmorgon hemma hos familjen Spark. Ambra plockar tvätt för att försöka hamna på plussidan hos sina föräldrar och Aimee spelar piano. Hon är så duktig att hon nått nivå 5 i pianofärdigheten faktiskt! 
 
Zafrina skrev in Alexis på en aktivitet efter skolan. Kan ni gissa vilket? Ja, idrottsaktiviteten såklart. 
 
Såhär kan det också se ut. Aimee spelar gitarr utomhus i nattlinne, William hämtar posten i underkläderna och...
 
Zachary står och gör ett random duckface såhär på morgonkvisten. mm, den här familjen är helt normal. Verkligen. 
 
Zachary hade tröttnat på sitt utegångsförbud och lagt manken till och hjälpt till lite hemma. Därefter frågade han sin pappa snällt om han kanske inte kunde få slippa straff. Efter att ha bett om ursäkt för allt han gjort och bönat och bett gav William med sig och Zachary slapp sitt utegångsförbud. 
 
Alexis gör det Alexis brukar göra på sina lediga dagar - tränar. Hon är inte helt van vid att vara hemma ännu, eftersom hon bott på internat, och brukar jogga till gymmet i Aurora Skies (sämsta gymmet ever!) och springa några kilometer där och sedan jogga hem.
 
Aimee och Ambra är fortfarande bästa vänner och här är de i färd med att slå ihjäl varandra i ett ordentligt kuddkrig! 
 
På eftermiddagen ringde Zafrinas kompis Valentina (känner ni igen Valentina så är det en önskesim som spelet placerat i min stad) och frågade om hon inte kunde ta med sig sin dotter Emeli så barnen kunde leka. Sagt och gjort och med Emeli och Zion spelade tv-spel så lyssnade de övriga gästerna (även Stacy var där) på Aimee som spelade piano. 
 
Stacy och Zachary har verkligen börjat komma bra överens men precis när det började slå gnistror om paret så berättade Stacy att hon hade en pojkvän! Zachary blev lite chockad över detta men brydde sig egentligen inte så mycket. Hans hjärta slog så hårt när han såg in i Stacys ögon så en pojkvän mer eller mindre brydde han sig inte om. Stacy skulle bli hans tjej! 
 
Så Zachary tog mod till sig och kysste Stacy som inte direkt sa emot. En lyckad kyss med andra ord! 
 
Zachary bad sen Stacy att göra slut med sin pojkvän vilket hon gjorde på momangen och sen blev Zachary och Stacy ett par. 
 
Dagen efter var det dags för Zachary att fylla år! Jag vet att jags äger det varje gång men helt galet! Det var ju nyss han sprang runt i familjens vardagsrum i gåstolen liksom. Nu är han vuxen! Han fick egenskapen Hatar Naturen
 
Han har ganska bra gener om man säger så. Snygging!
 
På morgonkvisten tog sen Zachary sin skruttiga bil, som han fått av William och Zafrina i present, och flyttade och det var nog det sista vi såg av Zachary. Kan hända att han dyker upp på någon fest i framtiden. 
 
Några dagar senare så bestämde sig den övriga familjen på att nu var det minnsan dags att flytta! Sagt och gjort. De lämnade sitt gamla hus för ett specialdesignat hus för den stora familjen. När de flyttade hade de bott i det gamla huset i över ett simsår!
 
Publicerat 2013-05-18 14:30:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa