Simsdeluxe

07
Maj
2013

PGC Generation 1 - Del 9

Ambra har börjat ty sig allt mer till William. Som småbarn var hon verkligen mammas tjej och hade aldrig något behov av att umgås med William. Nu när hon är barn har de däremot börjat bonda allt mer. Kul tycker jag! 
 
 
En natt fick Zafrina värkar. Hon har ju varit med några gånger nu och skötte allt bra men William freakade ur totalt. Ganska kul att se på Zafrina när hon tittar på William som om "Vad tusan skriker du för!?", haha! 
 
Det blev en liten flicka som fick namnet Alexis Spark med egenskaperna Atletisk och Vänlig. Nu har familjen fyra barn och Zafrina närmar sig sin livslånga önskan allt mer. 
 
Tvillingarna trivs fortfarande bra ihop och umgås mycket. De är väldigt olika, både till sätt och utseénde men de har alltid varandra och verkar ytterst medvetna om det. 
 

Så helt plötsligt så var det dags för Zachary att fylla år igen! Helt galet att han numera är tonåring! (Om ni undrar vad som hänt på golvet så var det en massiv eldsvåda när Zachary var småbarn och som ingen städat upp efter..) 

Zachary växte upp till en stiilg ung man med egenskapen Kleptoman och i samband med hans födelsedag passade jag på att göra om stora badrummet till ett sovrum. Alexis fick hans sovrum och han fick ett väldigt litet krypin istället. 

 
Första dagen i skolan som tonåring och Zachary lyckades hitta en kompis, trots sin egenskap som ensamvarg. Kul tycker jag! Aimee ser lite rädd ut bredvid sin storebror, haha! 
 
Här har vi då Alexis, den yngsta i familjen. Hon fick samma ögonfärg som sin mamma men samma hårfärg och hudfärg som pappa. Därmed är inte hon heller en arvinge och syskonen Spark kan räkna med ännu ett syskon snart.   
Publicerat 2013-05-07 15:00:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa