Simsdeluxe

03
Maj
2013

PGC Generation 1 - Del 6

Ni får säga ifrån om ni tycker det blir för mycket PGC-inlägg nu. Det är mest bara för att jag har spelat så mycket och jag skulle tycka det vore kul att komma ikapp lite. :-) Det kommer alltså inte komma lika tätt sen. 
 
Låt mig presentera Ambra och Aimee Spark. De nyaste tillskotten i familjen Sparks. Ambra ärvde sin mammas hudfärg och hårfärg och sin pappas ögonfärg. Hon fick egenskaperna Excentrisk och Geni. Hennes storasyster (Aimee föddes först) har egenskaperna Lätt imponerad och Ivrig och ärvde sin pappas hudfärg men har samma ögonfärg och hårfärg som sin mamma. Så, familjen består just nu av tre barn och ingen arvinge.
 
Vintern har kommit till Aurora Skies och Zafrina bestämde sig för att göra en snögubbe. Ingen av barnen ville följa med henne ut och William tränade, som vanligt, så hon fick helt enkelt bygga snögubben själv. 
 
På snöflingedagen bjöd familjen hem lite vänner på presentbytarfest. Zachary har varit med om en liten olycka vid kemibänken och det är därför han ser ut som han gör. 
 
När familjen ändå hade lite gäster över så passade de på att gifta sig. Så numera heter även Zafrina Spark! 
Publicerat 2013-05-03 11:00:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa