Simsdeluxe

02
Maj
2013

PGC Generation 1 - Del 5

Here we go again.. 
 
William blir bara mer och mer muskulös och tränar väldigt ofta och mycket. Han är nu i nivå 4 i den militära yrkesgrenen och klättrar fort på jobbstegen. När han är hemma, och inte tränar, busar han mycket med Zachary och de trivs förvånansvärt bra i varandras sällskap. 
 
 
 
Zafrina fick ju ett jobb på den lokala skolan men har inte fått möjligheten att arbeta en enda dag. Först blev hon ju gravid med Zachary, sen ledig med honom och nu är hon ju gravid igen. Funderar på att säga upp henne därifrån. 
 
Så var det dags för Zachary att fylla år igen. Tiden går så fort!! Eftersom han är en ensamvarg och inte tycker om när det är en massa människor hemma hos familjen så valde Zafrina att strunta i en födelsedagsfest. Zachary växte upp och fick egenskapen Nattuggla
 
Senare på kvällen var det dags igen.. familjen skulle bli fler! 
Publicerat 2013-05-02 14:00:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa