Simsdeluxe

01
Maj
2013

PGC Generation 1 - Del 4

Ber om ursäkt för att bilderna är lite mörka. Det är jag som är lat och helt enkelt inte orkade öppna photoshop. Hoppas ni överlever. ;)
 
Hösten har kommit på allvar till Aurora Skies och Zafrina bestämde sig för att gå ut och kratta upp alla dessa löv som finns på gräsmattan. 
 
När hon står där och krattar så kommer William ut och säger att han skulle vilja prata med henne. Sedan går han ner på knä och friar. Zafrina blir helt till sig och svarar såklart ja! William vet att det är Zafrina han kommer vilja spendera resten av sitt liv med så han tyckte det var dags för ett frieri. 
 
De utnjyttjade den där lövhögen som Zafrina krattat ihop också.. 
 
Zachary växer och frodas och håller på och växa upp till en stor kille. Han har redan lärt sig gå och föräldrarna hoppas att han snart ska lära sig sina första ord också..   
Publicerat 2013-05-01 18:15:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa