Simsdeluxe

24
Maj
2013

PGC Generation 1 - Del 16

Ambra och Aimee tog med sig Ava och Zion till höstfestivalen en dag efter skolan. Ambra utmanade sina småsyskon i en pajätartävling och efter ivrigt ätande vann Ava tävlingen! Det var ingen som trodde att hon skulle vinna, hon var ju minst och spädast av dem alla men jodå, Ava stod som segrare!
 
Aimee stod under tiden och spelade gitarr och hoppades på att få lite dricks. Det gick sådär, hon lyckades skramla ihop 5 simleons vilket var 20 simleons mindre än hon ville ha.
 
Ava och Zion gick efter pajätningen spökhuset och när de kom ut var Zion så rädd att han kissade ner sig. Ava däremot, klarade spökhuset utan problem men upptäckte när hon kommit ut att hon hade förvandlats till ett spöke! Hon blev genomchockad såklart och åkte direkt hem. 
 
Ambra ringde sin pojkvän Jamil som kom över och de pratade, upptäckte att de hade gemensamma egenskaper. Sedan kysste de varandra hejdå och skiljdes åt. (Zachary har föresten börjat dejta Jamils mamma, som är åldring. Ingenting jag kan påverka eftersom han inte längre är med i mitt aktiva spel men lite knäppt är det ju!) 
 
En vanlig morgon hemma hos familjen Spark innan ungarna kommit iväg till bussen. De är alla sega på morgonen och de har hänt mer än en gång att de kommit försent till skolan.. 
 
Ava var förkyld och stannade hemma från skolan, något som Zafrina såklart utnjyttjade till att skälla ut sin dotter. De får aldrig nog! Blir galen på henne och William, de gör inget annat än att skälla på sina barn. 
 
Direkt efter att hon skällt ut Ava sprang hon till toaletten och kräktes och jag är ganska säker på att det är ett syskon på gång. Har ni några namnförslag? Pojknamn på Z och flicknamn på A, om ni inte redan hade räknat ut det.
 
Alexis är familjens svarta får. Den enda med bra resultat i skolan och den enda som sköter sig själv. Hon ägnar sig mest åt idrott på sin fritid men önskar kanske ibland att hon var lite mer i gänget bland sina syskon.
 
Så var det tydligen dags för tvillingarna att fylla år igen! Ava var först ut och hon firades med pompa och ståt! Sedan var det Zions tur (förlåt att sakerna inte hunnit ladda här, hade lite bråttom när jag tog bilderna) och även han firades av familjen, såklart! Nu när William och Zafrina har haft sex tonåringar har Zafrina uppnått sin livslånga önskan! 
 
Zion är ju kattälskare och har önskat sig en katt jättelänge. Nu tyckte Zafrina och William att det var dags och de adopterade en liten kattunge till honom som Aimee här är för att hämta in. Så, hälsa på familjens senaste tillskott - Kakao! 
 
Fina Ambra! 
 
Och här är de nu! Zion och Ava Spark! Känns helt sjukt att de redan är tonåringar. Måste blivit något galet med deras åldersmätare eller något. Ava fick egenskapen Flörtig när hon fyllde år och fick också en lite mer tjejig stil. Visst blev hon söt? Zion fick egenskapen Övernaturlig Skeptiker och han fick en mer nördig look. Tyvärr var han tvungen att ha tandställning och glasögon också. Är han inte galet lik Zachary? Vilka av sina föräldar tycker ni de är lika? 
 
Publicerat 2013-05-24 10:00:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa