Simsdeluxe

14
Maj
2013

PGC Generation 1 - Del 13

William och Zafrina (som både nu nått vuxen ålder och fått varsin medelålderskris) tog helgen ledigt och åkte på lite semester på tu man hand och lämnade de små tvillingarna med sina äldre syskon. Ambra och Aimee valde då att bjuda in några klasskompisar för att ha en fest. De hade alla riktigt roligt och Ambra träffade en kille från Zacharys klass som hon fastnade för.
 
Mitt i allt får Aimee veta att föräldrarna valt att komma hem tidigare från sin semester och Aimee får total panik och börjar skrika om att alla måste lämna festen på direkten! Som tur är hann alla gäster lämna innan föräldrarna märkte ingenting. 
 
Alltså hur vacker är inte Ambra!? 
 
Ambra blir utskälld av någon av sina föräldrar minst en gång om dagen känns det som. Här skäller Zafrina ut henne för att hon kommit skolkar från skolan. Hon slapp dock utegångsförbud. 
 
William lagade familjens dator och har nu bemästrat även händighetsfärdigheten. Så nu ska han bara jobba en massa så han kan bli austronaut! 
 
Ambra har börjat dejta en kille som heter Jamil och som går i Zacharys klass. De är ganska lika och har mycket att prata om. Än så länge är de bara på G men Ambra hoppas att det kan bli mer än så. 
 
Zafrina njuter av sina småbarn när tonåringarna inte gör mycket annat än dumheter. Alla tre tonåringar har dåliga betyg även om Ambras är de som är absolut värst. Hon får nog snart IG om hon inte skärper sig! 
 
Så var det äntligen dags för skolbal! Ambra gick tillsammans med Jamil (som inte hade hunnit sätta sig i limon här) och Aimee och Zachary gick utan dejt. På balen så blev Aimee på G med en kille som heter Harrison och Zachary blev balens kung! Både Zachary och Ambra (såklart, alltid Ambra!) stannade ute lite för länge tyvärr och blev upphämtade av polisen. 
 
Detta gillade såklart inte William som gav båda två en rejäl utskällning och av ren ilska gav han dem också utegångsförbud! Det är inte lätt att ha en sträng pappa.  
Publicerat 2013-05-14 14:00:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa