Simsdeluxe

10
Maj
2013

PGC Generation 1 - Del 12

 
Alexis spenderade de få dagarna hemma, innan hon åkte till internatskolan, med att ägna sig åt det hon älskar mest - idrott! Basketkorgen är en av hennes absoluta favoritsaker och hon ser fram emot att få spendera långa dagar åt att få idrotta. 
 
Zachary spenderade helgen i soffan på nedervåningen och varvade tv-tittande med tv-spelande. Han brydde sig inte ens åt att byta om från pyjamas. En äkta tonåring med andra ord! 
 
William fyllde år och blev nu vuxen på riktigt. Nu har han ju redan pappa till sex stycken barn, gift och relativt framgångsrik så så himla stor skillnad tycker jag väl inte att det blir. Nu ska ha bara uppnå sitt mål att bli austronaut också! 
 
Så var det dags för Aimee och Ambra att fylla år igen! Aimee hann aldrig fram till tårtan tyvärr men firad blev hon för det. Ambra fick egenskapen Social Dagslända och Aimee fick egenskapen Virtuos. Båda tonåringarna fick varsin makeover och Aimee är den söta av dem medan Ambra är lite mer rebellisk. Precis som det var hela tiden, egentligen.
 
Här är alla syskonen Spark (utom Alexis såklart som är på internatskolan) och som ni ser har Zion och Ava också växt upp till småbarn och Zion är en kopia av sin storebror med svart hår och lila ögon. De är verkligen superlika. Ska se om jag hittar någon bild så jag kan jämföra dem! Ava växte upp och fick grå ögon och brunt hår! Jag har ingen aning om hur det gick till för som ni säkert vet har ju William lila ögon och rosa hår och Zafrina svart hår och mörka ögon. De har dessutom inga släktingar med de färgerna. Helt knäppt! När Ava blir äldre ska hon få en annan hårfärg så hon passar in i familjen mer. Men ja, sex barn och ingen arvinge. Nu får jag vänta till Zachary flyttat ut innan jag kan skaffa fler barn eftersom hushållet är fullt. Typiskt. 
Publicerat 2013-05-10 17:00:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa