Simsdeluxe

09
Maj
2013

PGC Generation 1 - Del 11

William tränar ju, som jag berättat, extremt mycket och har nu bemästrat den atletiska färdigheten! Han är också på god väg att bemästra den händiga färdigheten. 
 

Aimee och Ambra är verkligen bästa kompisar och har mycket glädje av varandra. De berättar hemlisar, leker tillsammans, sitter bredvid varandra på bussen till skolan och så vidare. Zafrina oroar sig lite för att de inte ska få något umgänge när de mest umgås med varandra men tänker att det säkert ändrar sig när de blir tonåringar. 
 
Tiden har bara sprungit iväg och Alexis har nu vuxit upp till ett barn. Hon fick egenskapen Nattuggla precis som sin storebror. 
 
Eftersom Alexis har den atletiska egenskapen som sitt starkaste drag bestämde sig William och Zafrina att det är bäst om Alexis får börja på internatskolan Dribbeldunks Idrottsakademi, till och börja med under tiden hon är barn sen när hon blir tonåring får hon bestämma själv. Zafrina ringde och skrev in henne och hon skulle få komma dit efter helgen. 
 
Samma natt fick Zafrina värkar och det var dags för syskonet/syskonen att komma till världen. Denna gång valde Zafrina att föda hemma, hon har ju varit med några gånger nu då detta var hennes fjärde graviditet. 
 
Det blev tvillingar precis som Zafrina önskat! En flicka som fick namnet Ava med egenskaperna Tungsovare och Soffpotatis och en pojke som fick namnet Zion och egenskaperna Konstnärligoch Soffpotatis. I och med tvillingarnas födsel är hushållet fullt och man kan verkligen hoppas att någon har rätt gener! 
 
Samma natt hade Ambra svårt att sova och fick sova bredvid William i föräldrarnas säng samtidigt som Zafrina tog hand om de nyfödda tvillingarna. Hur gulligt!? 
 
Publicerat 2013-05-09 20:45:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa