Simsdeluxe

08
Maj
2013

PGC Generation 1 - Del 10


Nu när Zachary är tonåring tyckte William att det var hög tid att han fick lära sig köra bil så en kväll tog han med Zach ut och när de kom hem sen hade Zachary körkort! Tjoho! 
 

Som ni säkert vet vid det här laget är Zafrina väldigt barnkär och gosar mer än gärna med sina småttingar (och äldre barn också, såklart!) när tid finns. Alexis får mycket gos av sina föräldrar och syskon. 
 
Aimee har spenderat mycket tid vid kemibänken, för hon vill göra sin låtsaskompis verklig, och har uppnått nivå 4 än så länge!
 
En vanlig kväll hemma hos familjen Spark. Småtjejerna sover alla tre och William och Zafrina passar på att umgås med sin vanligtvis tystlåtne son. 
 

Alexis älskar att åka på rymdraketen William köpte hem till henne men när Zafrina säger att det är dags att gå in, ja då blir hon lite småsur. Alexis har helt klart tagit över Ambras roll som familjens dramatiker! Och ja, Zafrina är gravid igen! 
 
Hur söt är inte den här bilden på Aimee? Har ingenting att skriva om den men var tvungen att visa. :) 
 
 
Zafrinas mage börjar bli stor och hon hoppas verkligen på tvillingar den här gången. Hon har till och med dansat lite till diverse barnlåtar för att påverka resultatet. Vi får väl helt enkelt se vad som tittar ut!
Publicerat 2013-05-08 12:57:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa