Simsdeluxe

23
Jun
2013

PGC Generation 1 - Del 23

Dagarna går hemma hos familjen Spark och ingenting speciellt händer. Zafrina och William lägger mycket tid på sina trillingar och vetskapen om att detta är deras yngsta barn skrämmer Zafrina lite medan William tycker det är ganska skönt att sätta punkt nu. De är ju inga ungdomar längre. 
 
Eftersom Anya är arvingen i familjen och den som ska föra vidare arvet lägger William lite mer energi och tid på henne. Han tycker det är viktigt att hon får en ordentlig grund att stå på. Vid det här laget är han väl medveten om att när de väl blir tonåringar så kan man inte göra så mycket mer.. 
 
Trillingarna är ganska glada att de har varandra. De har alltid en lekkamrat liksom. Här leker Zebastian och April med lekbordet. 
 
Alla barn är ju olika. Zander skiljer sig ganska mycket från de övriga barnen i familjen. Inte ens Zafrina verkar få grepp om honom. Han är tystlåten och mycket för sig själv. Här samtalar de om något som vardagligt som läxor.
 
Ibland bjuder han dock till! Här äter han frukost tillsammans med William och de pratade om tv-spel, ett gemensamt intresse de har.
 
Med sex utflyttade barn försöker Zafrina hålla kontaken via telefon och chatt. Här pratar hon med Aimee som nyligen skaffat sig en ny kamera. 
 
William börjar ju jobba tidigt på mornarna men brukar ändå gå upp en timme tidigare än vad han behöver för att få lite egentid. Det är ju omöjilgt när barnen är vakna men när alla sover passar han på att spela tv-spel. 
 
Trillingarna växer för varje dag som går och Anya har lärt sig både gå och prata! 
 
å, tillslut så var det dags för trillingarna att lämna småbarnsstadiet och bli barn! Som ni ser så har William äntligen lyckats bli austronaut och då också klarat av sin livslånga önskan!
 
Och växte upp till egna individer gjorde de absolut! April fick egenskapen Tankspridd, Zebastian fick Kleptoman och Anya fick Djurälskare. Ska bli spännande att se när de blir tonåringar sedan vad de blir för individer!
 
Nu börjas det igen! Zafrina är expert på att skälla på sina barn! 
 
Föräldrarna gav trillingarna en fågel i födelsedagspresent. Minns dock inte vad Zebastian döpte hen till. 
 
William har gått och blivit åldring också och med det fick han skaffa sig ett par glasögon. Han arbetar dock fortfarande som austronaut men funderar starkt på att gå i pension.
 
Zebastian är duktig och gör läxorna innan skolan börjar! 
 
Tyvärr missade han istället skolbussen och blev utskälld av Zafrina för det.. 
 
På eftermiddagen vid middagen pratade William med Anya och Zebastian om att han tyckte de kunde börja hjälpa till hemma lite för att komma på plussidan igen hos Zafrina. Ta ut soporna och så. Zebastian och Anya bara tittade ner i bordet..  
Publicerat 2013-06-23 11:24:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa