Simsdeluxe

08
Jun
2013

PGC Generation 1 - Del 22

Att vara småbarnsförälder är inte lättare även om man redan uppfostrat sjuk småbarn. William gör sitt bästa för att avlasta Zafrina och är nog en betydligt mer närvarande pappa till de yngre barnen i skaran än vad han var till de äldre. 
 
William och Zafrina är inte direkt bortskämda med "lugna kvällar" men nu när endast Adele och Zayn bor hemma så har de helt plötsligt tid för varandra. En kväll passade därför på att helt enkelt bara mysa i soffan framför en film på TV. Något som för två niobarnsföräldrar endast kan kallas för vardagslyx! 
 

Zafrina är ännu en gång gravid och jag hoppas verkligen att detta är sista graviditeten men å andra sidan säger jag ju det varje gång utan någon vidare lycka..

 
Adele är verkligen en söt liten tjej! 
 
Bortskämd är hon också då hon är familjens yngsta lilla flicka så skäms hon bort med mer än bara kärlek! 
 

På kärleksdagen tog William och Zafrina med sig barnen till vårfestivalen bara för att få komma ut från huset lite. Hur fina är de inte tillsammans? 
 
Mot kvällningen blev det dock lite kyligt så de rörde sig hemåt. Det var dessutom tvillingarnas födelsedag så det skulle ju såklart firas! 
William (som nu är på nivå 9 och arbetar som stridspilot) ringde till Zander och kollade hur han hade det. Han har nu växt upp till tonåring och fått egenskapen Ambitiös vilket föräldrarna såklart är stolta över. Han får dock stanna på internatskolan ett tag till. 
Både Adele och Zayn har lärt sig prata och småpratar gärna med sina föräldrar och varandra. Här är Zafrina och Zayn inne i en djup diskussion om.. något. 
 
Zayn växte upp först (hann inte ens till tårtorna med dessa två) och fick egenskapen Familjeinriktad
 Sedan var det Adeles tur och hon fick, precis som sin storebror Zander, egenskapen Ambitiös
 
Dessa två må vara syskon men de är också bästa vänner och söta sådana! Det är väldigt få av barnen som ärvt Zafrinas hudfärg så det är kul med iallafall ett tvillingpar med lite mörkare drag. 
 
Dags att föda! Man skulle ju kunna tycka att William skulle vara lite mer avspänd vid sådana här situationer efter nio barn men inte alls! Han freakar ut, varje gång! 
 
Efter flera hemmafödslar blev det på sjukhus denna gång.. 
 
Efter en långdragen förlossning lämnade Zafrina och Wiliam sjukhuset med en korg! Vad tror ni? Jo, familjens första trillingpar! Två flickor och en pojke blev det och de fick namnen Zebastian (Klumpig & Geni)Anya (Modig & Atletisk) och April (God & Älskar Värmen). 
 
När de kom hem gjorde William några samtal och skickade iväg Zayn och Adele till varsin internatskola och bestämde sig för att ta hem Zander. Under ett dygn var alla barnen (som bor hemma) hemma dock innan Zayn och Adele åkte. 
 

Och självklart hann jag med att ta ett familjefoto denna gång!
Från vänster: Zayn, Adele, Zafrina, William och Zander.
Sittande på golvet: Zebastian (rosa hår, bruna ögon), April (svart hår, lila ögon) och Anya (rosa hår OCH lila ögon!)

Detta betyder alltså att Anya är min arvinge och den som jag kommer fortsätta PGC'n med så fort hon blivit ungdom. ÄNTLIGEN (!!) en arvinge!   

Publicerat 2013-06-08 11:00:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa