Simsdeluxe

07
Jun
2013

PGC Generation 1 - Del 21

Lagom till våren kom till Aurora Skies kom det ett riktigt åskoväder. Tydligen fick familjens hembiträde Dirk blixten igenom sig för såhär hittade jag honom utanför huset. 
 
Anledningen till att jag var utanför huset var för att Alexis skulle flytta hemifrån, vilket hon också gjorde och nu har även Alexis lämnat hushållet. 
 
Liemannen dök senare upp och tog reda på Dirk. Familjen saknar honom faktiskt, han hade arbetat hos dem en längre tid och blivit en vän - speciellt till Zafrina som träffade honom varje dag. 
 
Både William och Zafrina var supernära att åldras till åldringar och då skulle ju hela PGC-utmaningen gå i stöpet så det fick dricka Ålderstopp-elexiret. Det gör att de helt enkelt stannar i ålder och endast kan åldras med hjälp av tårtan. 
 
Kvällen efter att Alexis hade flyttat ut var det dags för bal för Zion och Ava. Ava var dock inte så sugen på att gå, hon hade nämligen ingen dejt och kände sig lite utanför på grund av det. Zafrina övertalade dock henne att gå. Det skulle säkert bli en jättetrevlig kväll och Zion hade ju inte heller någon dejt.
 
William blev alldeles till sig när han såg Ava och Zion klara för balen. De var så himla fina, hans små barn. 
 
Så, de for iväg till balen och hade verkligen riktigt roligt. Och de hann med en hel del om man säger så. Ava blev balens drottning, Zion blev förvånande nog balens kung, Ava blev på G med en kille som heter Jeffery och Zion blev på G med en tjej som heter Nicole. Dessutom hamnade båda två i slagsmål! 
 
William passade på att träna lite med bara två småbarn hemma, som dessutom sov. Det har blivit mycket mindre av det på senaste tiden men William försöker att hålla sin kropp i trimm. Det är extra viktigt nu när han börjar bli lite äldre. 
 
Tvillingarna hade nästan lite för kul på balen för de fick skjuts av självaste polisen hem. De stannade helt enkelt ute lite för länge. De hade dock tur - båda föräldrarna sov och de kunde smyga upp till sitt rum utan att få en ordentlig utskällning. Något har de iallafall lärt sig från sina storasyskon. 
 
Zayn är helt klart den som kräver mest uppmärksamhet av tvillingarna och inte så lite heller. Shit pommfritt, den ungen gör inget annat än skriker och jag ser verkligen fram emot att han växer upp till barn! 
 
 
Kvällen efter balen var det tvillingarnas födelsedag! Ava var först ut och hon växte upp till ungdom och fick egenskapen Nattuggla. Minns dock inte vilken livslång önskan jag valde. 
 
Även Zion växte upp till en stilig ung man och han ådrog sig egenskapen Fordonsentusiast. Minns inte heller vad Zion fick för livslång önskan. 
 

Båda tvillingarna flyttade ut, tillsammans, samma kväll och de tog Zions katt med sig. 

.. så för tillfället är de bara fyra stycken i hushållet! 

Publicerat 2013-06-07 12:00:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa