Simsdeluxe

06
Jun
2013

PGC Generation 1 - Del 20

En vanlig dag hemma hos familjen Spark - William hjälper något av alla sina barn med läxorna. Denna gång var det Ava som behövde hjälp. Om han nu var till så mycket hjälp däremot vet jag inte. 
 
Zafrina saknar sin minsting Zander som har åkt iväg till internatskolan. Nu finns det bara tonåringar i huset för första gången på länge. 
 
Alexis har börjat spendera mycket tid med sin, flera år äldre, fotbollscoach. Något föräldrarna kanske inte är helt nöjda med. De har absolut ingenting emot att Alexis dejtar en kvinna. Däremot har de ganska stora problem med att hon är så mycket äldre. Men de låter Alexis hållas och så väntar och ser hur det blir i framtiden. Alexis fyller ändå snart år. 
 
Zafrina hälsade på hemma hos Aimee på Snöflingedagen och berättade att hon återigen skulle bli storasyster. Aimee blev jätteglad över nyheten och tycker nog det är bra att hennes föräldrar har ungdomar i huset som håller dem unga. 
 
Alexis spenderade snöflingedagen i snowboardrampen i parken. Hon har aldrig åkt snowboard innan men tyckte det var himla kul! Hon var dessutom sjukt duktig på det! 
 
Dagen efter hade det snöat så mycket så det blev snödag och barnen fick vara hemma ifrån skolan. Zafrina orkade dock inte ha tonåringarna sittandes inomhus så hon skickade ut dem på gården där de byggde snögubbar och igloos och hade snöbollskrig så de klagade inte direkt. 
 
Samtidigt som tonåringarna precis kommit in för att värma sig fick Zafrina värkar! Det var dags för nytillskott till familjen helt enkelt! 
 
Först kom en liten pojke! Han fick namnet Zayn och egenskaperna Älskar Naturen och Virtuos. Straxt efter Zayn föddes dock en liten flicka! Ännu ett par tvillingar! Flickan fick namnet Adele och egenskaperna Konstnärlig och God. (Ni vet om att jag ALLTID slumpar barnen egenskaper va?)
 
Detta råkade även vara Zafrina och Williams bröllopsdag! Nu har de varit gifta i ett helt simsår och det firade de med att bli niobarnsföräldrar! 
 
Hot daddy! Både Adele och Zayn fick lite mörkare hud än de flesta av deras syskon. 
 
Dagen därpå var det dags för Alexis att bli ungdom! Hon växte upp och fick egenskapen Arbetsnarkoman. Hennes livslånga önskan blev att bli Superstjärna (inte så svårt att gissa kanske) och uppnå nivå 9 inom den Idrottsgrenen. 
 
Och här är ett familjefoto på familjen som den ser ut just nu. Som ni kanske ser så har jag fortfarande ingen arvinge (blä!) för Adele fick lila ögon men svart hår och Zayn fick bruna ögon men rosa hår. De andra på bilden tror jag ni vet vilka de är vid det här laget. ;) 
Publicerat 2013-06-06 12:30:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa