Simsdeluxe

04
Jun
2013

PGC Generation 1 - Del 19

Morgonen efter att Ambra och Jamil flyttat ut började men ännu en brand. Något familjen kanske inte var helt nöjda över. Hur kul är det att det brinner hemma egentligen? Denna gång hann Zafrina släcka elden innan brandmännen kom vilket dessvärre fick dem att tro att de hade ringt på falskt alarm och familjen fick böta 500 simleons. 
 
William, som trots allt har bemästrat händighetsfärdigheten, bestämde sig för att göra den förbenade spisen brandsäker genom en uppgradering. Så, efter att han stått och bankat på spisen i någon timme så var den brandsäker! Himla bra!
 
Varje morgon innan William går till jobbet fyller han tvättmaskinen med en tvätt. Den flyttar Zafrina sedan över till torktumlaren när hon vaknar. Teamwork! Med så många familjemedlemmar så blir det alltid fullt i tvättkorgarna direkt så de får tvätta flera maskiner om dagen. 
 
Till skillnad från Zafrina och Williams andra barn så är både Zion och Ava ganska framstående i skolan. Zion har lyckats skrapa ihop till ett VG och Ava.. ja, hon är ju iallafall godkänd. Här sitter Zion och sliter med sina läxor på en ledig dag. :) 
 
Zander är så olik de andra barnen. Han märks knappt för han gör sällan så mycket väsen av sig. Här väntar han iallafall på att få lite mat. 
 
Livet som hemmafru är inte så enkelt som man kan tro. Det finns alltid någonting att göra och med fyra barn hemmaboende så plockas det hela tiden. Zafrina blir galen på att hennes tonåringar inte kan plocka undan maten efter sig. 
 
William saknar Ambra väldigt mycket nu när hon flyttat, det var ju trots allt hans lilla tjej, och de pratar i telefon nästan dagligen. Gulligt va? 
 
Zafrina är gravid igen och nu hoppas jag verkligen på en arvinge för det börjar bli brådis! 
 
Tiden går så fort i den här familjen, alltid är det någon som fyller år! Denna gång var det Zanders tur och han växte upp till ett välmående barn och fick egenskapen Snobb
 
Hela familjen var såklart med och firade sin lillebror! 
 

Eftersom barnen haft så dåliga betyg bestämde William och Zafrina att Zander ska få gå på internatskolan Prydinges Högre Internatskola. Zafrina ringde och skrev in honom samma kväll och morgonen därpå for han!   

Publicerat 2013-06-04 12:15:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa