Simsdeluxe

03
Jun
2013

PGC Generation 1 - Del 18

Jag är ledsen att det är lite brister i uppdateringen just nu. Jag tar examen på fredag har har en del att fixa inför det. Sen har det varit så fint väder och då vill man ju inte sitta inne vid datorn. :-) Jag har dock massor av PGC-inlägg på G och så jobbar jag för fullt på Semesterparadis-inlägget som med största sannolikhet kommer imorgon. Är det något speciellt ni vill att jag berättar i det? :) 

---
Nu till PGC del 18. 

 
Det var dags för William och Zafrinas äldsta tvillingpar att bli vuxna och förut ut var Aimee. Hon växte upp och fick egenskapen Övernaturlig Skeptiker. Jag minns dock inte vilken livslång önskan jag valde åt henne. Jag tror det var att hon skulle lära sig alla instrument. 
 
 
 
Sedan var det Ambras tur! Hon växte upp och fick egenskapen Snackare. Minns dock inte alls vilken livslång önskan jag valde åt henne..
 
Aimee använde simfinnarappen och lärde på så sätt lära känna Rudolph som var helt perfekt för Aimee. De klickade direkt och delade flera egenskaper! 
 
 
Det tog inte lång tid för dem att gå från Vänner till Flickvän/Pojkvän. Jag tycker de passar så himla bra tillsammans! 
 
Så, dagen efter, var familjen vid Stadshuset i god tid för tvillingarnas examensceremoni. Den var nog betydligt roligare för Aimee, som iallafall hade godkända betyg, än för Ambra. Ambra tog iallafall studenten och hennes klasskompisar röstade fram henne som "Den som antagligen aldrig lämnar huset" medan Aimee blev "Den som antagligen blir medioker". Inte så jättekul kanske med tjejerna var glada! 
 
Även Ambras pojkvän (jo, nu är de ÄNTLIGEN tillsammans) tog examen och han var lika glad han. Direkt efter studenten flyttade Aimee ut och Ambra bad Jamil flytta in. 
 
Morgonen därpå vaknade de av att det var en massiv brand i familjens kök! Zafrina som har egenskapen modigtog saken i egna händer i väntan på brandkåren och försökte släcka branden. Att ha en hel hop med skrikande familjemedlemmar hjälpte dock inte riktigt hennes insats. Brandkåren kom senare och hjälpte till så branden släcktes till slut. 
 
Jamil tog Ambra åt lite sidan, senare samma dag, och frågade henne om de kanske inte kunde fundera på att skaffa något eget. Zafrina hade inget emot det även om hon trivs ganska bra ihop med sin stora brokiga familj. 
 

Så, helt plötsligt, gick Jamil ner på knä och friade till Ambra. Han menade på att han förstått, trots deras på och av förhållande att Ambra var tjejen i hans liv och att han inte ville vara med någon annan. Ambra blev utom sig av lycka och sa självklart ja! 

De tog sedan sitt pick och pack och gav sig av mot nya äventyr på egen hand. De flyttade med andra ord ut. Jag kommer sakna dem jättemycket för jag tyckte de passade så bra ihop och Ambra har varit min favorit i familjen men de fick helt enkelt inte plats så de fick flytta ut. Jag hoppas de får det fint var de än hamnar. :) 

 

Publicerat 2013-06-03 20:46:00

Kommentarer

SimZims den 2014-10-19 12:01:07

Påpekar bara att du kallade Ambra för Zafrina ;)

Svar: Hoppsan, där ser man. Ja, det är lätt hänt.
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa