Simsdeluxe

28
Jul
2013

PGC Generation 1 - Del 29

Alla i familjen Spark sörjer William men värst är det nog för Zafrina som inte bara förlorat sin make utan också sin själsfrände och bästa vän. Trillingarna försöker trösta henne de bästa de kan. 
 
Inte alls långt efter Williams bortgång var det dags för trillingarnas födelsedag! Helt sjukt att jag nu ska börja följa en ny arvinge och börja om allting. 
 

Allting gick dock inte riktigt som planerat. Zebastians tårta startade nämligen en stor brand i köket! Både Zafrina och Anya (som inte fått sin makeover ännu) gjorde sitt bästa för att släcka elden. 

Branden spred sig dock och April började brinna! Det var ett himla kaos där ett tag men Anya släckte elden på sin syster och alla överlevde. 
 
Sedan kunde födelsedagskalaset fortsätta! Anya fick egenskapen Gillar inte barn och den livslånga önskan "Internationell Superspion". Jag vet inte riktigt vad för sorts sim Anya är ännu så det kanske ändras, vi får se..  April fick egenskapen "Naturbegåvad artist" och den livslånga önskan "Tusenkonstnär" och Zebastian fick egenskapen "Disciplinerad" och hans livslånga önskan är att bli "Vetenskapsspecialist". 
Senare var det dags för studenten i stadshuset! Både Anya och Zebastian tog examen med hedersbetyg och blev framröstade till "Den som antagligen blir en idrottsstjärna" respektive "Den som antagligen bränner ner sitt eget hus". April gick det inte lika bra för men studenten fick hon iallafall ta! 
 
Alla tre ungdomar bestämde sig för att göra ett anslagstest för att se vad de kunde åstadkomma på Universitetet. För April gick det inte speciellt bra men det gjorde henne inte så mycket då hon ändå inte ville gå på Universitetet. Anya lyckades skrapa ihop tillräckligt med poäng så att hon kan lyckas ta en examen på bara två terminer och kommer alltså plugga oerhört mycket. Zebastian bestämde sig för att åka han också men han kommer softa en del och inte plugga i samma snabba takt som Anya. 
 
Anya ska plugga "Gymnastik" på Universitetet. Inte speciellt förvånande kanske och hon tänkte att det var lika bra att hålla sig i bra form innan hon åkte iväg. Som ni ser på hennes överarmar så är hon ganska vältränad redan.
 
Fina Anya passar fint i sin nya stil, tycker ni inte? 
 
En sista måltid tillsammans! Som ni ser är även Zebastian ganska vältränad. De har ju ärvt riktigt bra gener från sin pappa så det har nog mycket med saken att göra.
 
Måste passa på och visa en bild på April också! Hur vacker är hon inte? Får återigen säga att Zafrina och William verkligen skapade vackra avkommor! Nu när jag kan ladda upp simmar igen kanske jag kan ladda upp henne för nedladdning om det skulle vara intressant? 
 

.. och så kom då kvällen och tiden för avresa! Zebastian och Anya for iväg till Universitetet och från och med nästa inlägg kommer vi följa generation 2! 

Jag tror jag ska flytta hela släkten till en annan värld när de kommer hem från Universitetet. En som är lite större då det börjar bli lite "inavel" i Aurora Skies. Jag har en omröstning på sidan där ni kan klicka i vilken stad ni tycker skulle passa Sparks men ni får även lämna en liten kommentar med en motivering. 

Publicerat 2013-07-28 13:30:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa