Simsdeluxe

20
Jul
2013

PGC Generation 1 - Del 27

Börjar detta inlägg med något så vanligt som FÖDELSEDAGAR! Adele och Zayn har nu fullföljt sina år som tonåringar och kan nu se fram emot sina vuxna liv. Zayn växte upp och fick egenskapen Bra på att kyssas och den livslånga önskan "Rockstjärna" med Adele fick egenskapen Kockbegåvning och önskan "Berömd femstjärnig kock". 
 
Måste bara visa en närbild på Adele i CAS. Hur vacker blev hon inte? Stunning! De har bra gener, Zafrina och William. Synd att hon inte är min arvinge, haha!
 
Och här är då både Zayn och Adele som ungdomar. Hotties! 
 
Zayn och Adele står ju varandra nära så de gav varandra små presenter, hur gulligt? 
 
William har ju bemästrat händighetsfärdigheten och passade på att uppgradera en av duscharna till självrengörande en dag. Det kan ju vara bra, vad vet jag! Något måste han ju göra för att få dagarna att gå. 
 
Tydligen hade han varit dålig på att betala räkningarna för helt plötsligt dök kronofogden upp! Slarvigt av familjen (och mig) att inte betalt räkningarna. William tjänar ju väldigt bra med pengar det är ju aldrig något bekymmer. 
 
Han gick upp på övervåningen och tog den trasiga datorn som Zayn försökt laga. haha! 
 
Adele har dejtat en kille som heter Morgan Jameson ett tag och nu börjar det bli betydligt mycket mer seriöst.
 
Jag tycker de passar så himla bra ihop! De är som gjorda för varandra. 
 
 Det tror jag att Morgan också tyckte eftersom han bestämde sig för att fria till Adele! Hon sa utan att tveka ja och senare gifte de sig under en privat ceremoni och numera heter alltså Adele Jameson i efternamn. 
 
Dagen där på var det dags för studenten och både Zayn och Adele gick ut med hedersbetyg! Det börjar arta sig för klanen Spark! Strax därefter flyttade Zayn ut och någon dag efter det flyttade Adele och Morgan ut och Adele är nu gravid! 
Publicerat 2013-07-20 11:00:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa