Simsdeluxe

14
Jul
2013

PGC Generation 1 - Del 26

Eftersom Zayn fått utegångsförbud som skulle sträcka sig över balen, som han väldigt gärna ville gå på med sin flickvän, försökte han hjälpa till så mycket som möjligt hemma för att få ett kortare straff. Efter att han skött tvätten och disken bestämde han sig för att försöka sig på att laga familjens gemensamma dator som hans syster haft sönder. 
 
Det gick väl inte riktigt som tänkt utan Zayn fick sig en ordentlig stöt. Det började även att brinna. Mycket! Anya och Zafrina har dock båda egenskapen Modig och släckte tillsammans elden innan brandkåren hann komma. 
 
Trots att det är Anya som är familjens djurvän så är det Zebastian som kommer bäst överens med familjens fågel (som föresten heter Flax!) och han tillbringar mer tid med Flax än med någon annan familjemedlem.. 
 
Trots att Zayn satt halva övervåningen i brand så tänkte han göra ett försök i att få gå på balen så han gick till sin pappa och bönade och bad att få lite straffet under några timmar så han kunde ta sin flickvän Kristal till balen.. William kunde inte låta bli att tycka lite synd om Zayn, han hade ju trots allt verkligen försökt att hjälpa till så han lät Zayn få gå på balen med villkoret att han skulle åka direkt dit och direkt hem. 
 

Så var det då dags för bal och vilken bal det blev sen då! Jag har tyvärr ingen bild på Adele i hennes klänning men de verkade haft det trevligt alla fem. April blev utsedd till balens drottning vilket kanske inte var så förvånande med den klänningen! Adele däremot fick nobben av sin hemliga kärlek samtidigt som Zebastian mycket förvånad blev framröstad till balens kung och blev på G med sin bästa vän Terese. Anya lyckades hamna i slagsmål med en tjej som hånat hennes kläder och sedan blev hon på G med en kille som heter Terence. Som sagt, mycket hann hända på balen. 

 
Anya älskar verkligen att röra på sig och att kicka lite boll hemma i hallen för att få tiden att gå är bland det roligaste hon vet. En framtida idrottsstjärna kanske? 
 
Zafrina och hennes yngsta dotter. Känns lite vemodigt att jag snart måste lämna Zafrina och William bakom mig..
 
Anya hade inte anmält sig till idrottsföreningen efter skolan då hon varit rädd att halka efter med skolarbetet. Nu har dock båda hennes föräldrar uppmuntrat henne till att ta tillvara på sin talang så med några klick så var hon anmäld och hon såg fram emot att få träffa andra som också brann så för idrotten.. 
 
Publicerat 2013-07-14 15:30:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa