Simsdeluxe

18
Aug
2013

PGC Generation 2 - Del 4

Anya tog med sig hela stora tjocka släkten och flyttade till Starlight Shores! Som ni vet vid det här laget så är hon atletiskt lagd och tycker mycket om att spendera tiden med att dunka bollar. Hon är dessutom ganska bra på det. 
 
Familjen är ju viktig för Anya och speciellt Zebastian och April som hon ju delar födelsedag med. De smsar mycket med varandra. Zebastian bor tillsammans med sin flickvän Terese just nu. 
 
Zafrina bor tillsammans med Anya i ett lagom stort hus vid havet. Hon börjar ju bli ganska så jättegammal så hon har nog inte så himla lång tid kvar att leva. Hennes äldsta barn börjar ju närma sig åldringsstadium. 
 
Anya har ännu inte något arbete så hon spenderar dagarna med att göra.. ingenting. 
 
Hon kände dock ändå att det var något som fattades så hon bestämde sig för att adoptera en hund. Hon har länge länge velat ha en hund men har liksom inte haft möjligheten innan. 
 
Det blev en ganska stor hund som hon valde att döpa till Mocca. Mocca är väldigt snäll och lättlärd och Anya och hon kom överens väldigt fort. 
 
De följande dagarna blev det mycket fokus på Mocca för att hon och Anya skulle lära känna varandra och komma in i lite rutiner. De kommer väldigt bra överens och Anya älskar Mocca mer och mer för varje dag som går. 
 
Anya har börjat dejta en kille i stan som heter Hayden. De pratar mest i telefon men bestämde att de skulle ses någon dag efter hans jobb. 
 
Samma kväll var Anya på fest hemma hos sin storebror Zander och hans fru Anitra. Hon passade på att blanda ihop några drinkar och minnas sina universitetsdagar. 
 
Mest busade hon dock med sin lilla brorsdotter LeeAnn som hon kittlade och busade med. Sen ni föresten vem det är i bakgrunden? Klart det är Zion! Charmiga kläder han tagit på sig, inte sant? ;) 
 
Mitt i allt fick Anyas storasyster Ava som också var på festen för sig att hon skulle föda. April fick panik men Anya chillade bara och körde Ava till sjukhuset där hon födde en pojke som fick namnet Jocke. 
 
När Ava var påväg hem från sjukhuset ringde Hayden och undrade om de kunde ses i parken så Anya åkte dit istället. De pratade lite och Anya gratulerade honom till sin befodran. 
 
Kvällen slutade med några kyssar innan de sa hejdå till varandra och skiljdes åt för kvällen. 
Publicerat 2013-08-18 11:00:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa