Simsdeluxe

30
Aug
2013

PGC Generation 2 - Del 7

Huset familjen bor i har en inredd vind som jag valde att göra om till Rileys rum. Här tror jag att han kommer att trivas! 
 
Både Anya och Hayden är helt galna i sin lille pojke och lämnade honom inte ensam många minutrar. 
 
Riley växte fort och det visade sig att han inte hade de rätta generna för att bli arvinge. Han ärvde Anyas lila ögon men sin mormors hårfärg. 
 
Medan Anya tar ett glas.. juice(?) så kämpar Riley på med att lära sig gå i Gå-stolen. Anya njuter fullt ut av mammaledigheten även om hon lätt kan bli lite rastlös.
 
Anya, som egentligen inte tycker om barn, är helt överväldigad över känslorna för sin son och älskar att busa med honom och få honom att skratta. 
 
Även Hayden är otroligt svag för sin son och busar mer än gärna med honom. 
 
Det är inte utan att de börjar fundera på att ge Riley ett syskon att umgås med. Anya har ju själv 11 syskon och även om hon inte vill ha fullt så många barn kanske så vet hon hur härligt det är att ha syskon att vända sig till.
 
En tidig morgon hördes konstiga ljud ifrån Zafrinas sovrum och Anya och Hayden rusade in för att se vad som stod på. Det visade sig att Zafrinas tid på jorden hade tagit slut.. 
 
Anya blev alldeles förskräckt och kunde inte annat än att skrika rakt ut av sorg. Hennes älskade mamma!
 
Liemannen kom och även fast Zafrina bönade om lite mer tid så var han stenhård. Zafrina hade gjort sitt på jorden och skulle nu försonas med William. 
 
Jag måste erkänna att det kändes väldigt tomt när Zafrina gick bort för även om William var grundaren i min PGC så har Zafrina liksom varit navet i min PGC så här långt. 
 
Samtidigt som Zafrina gick vidare så dog familjens ullråtta Dexter. Hayden, som lät Anya vara ifred lite, sörjde ullråttan som alltid varit ett så glatt sällskap. 
 
Han fick sällskap av självaste liemannen som kunde ta Zafrina utan problem men tydligen är svag för djur.. 
Publicerat 2013-08-30 19:01:00

Kommentarer

HannaTheSim den 2015-08-17 07:08:24

Haha liemannen då! Gråter för ett djur, sött.
Och jag älskar PGC än så har jag bara kommit hit och är uppe sens 5 imorse och läst från del 2 till del 7..
Men kom ihåg PGC är jätterolig att läsa!

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa