Simsdeluxe

22
Aug
2013

PGC Generation 2 - Del 6

Dagarna går i ett ganska lungt tempo. Anya spenderar mycket tid med att lära Mocca olika kommandon så att hon ska bli en så lydig hund som möjligt. 
 
Fina fina Anya! Anya börjar bli en av mina favoritsimmar, det trodde jag inte när hon var tonåring kan jag säga.
 
Promenader i koppel är inte något som Mocca tycker om men en nödvändighet för att Anya ska kunna ta med sig henne ut utanför tomten. 
 
En kväll när Anya skulle gå och lägga sig så kände hon en spark i magen och först då insåg hon att hon var gravid! Det var inte direkt planerat, hon och Hayden bodde ju inte ens ihop! 
 
Anya funderade några dagar på hur hon skulle berätta för Hayden men ringde honom efter lunchen och bad honom komma över till kvällningen.
 
När Hayden sedan kom på kvällen så tog hon mod till sig och bara släppte bomben. Hayden blev lite förvånad först men sedan blev han bara glad. Till skillnad från Anya så tycker Hayden om barn och har alltid drömt om en familj. Anya däremot kommer ju från en stor familj och har inte alls samma behov av att ha en själv. 
 
Hayden fick känna på magen och då slog det Anya att hon kanske skulle be Hayden flytta in. Nu när de ändå skulle få ett barn tillsammans. 
 
Hayden tyckte det var en jättebra, han trivdes ändå inte på stället han bodde nu och flyttade in tillsammans med sin kattunge Nacho bara några dagar senare. 
 
Dagarna gick och Anyas mage bara växte och växte. Hon hade fått föräldraledigt ifrån sitt arbete och försökte att ta vara på dagarna och umgås så mycket som möjligt med familjens husdjur. 
 
Så en kväll, lagom till hösten hade anlänt till Starlight Shores, så fick Anya värkar! Zafrina gick totalt bananas, man kan ju tycka att hon skulle vara ganska lugn med tanke på hur många gånger hon varit med om samma sak.(Ber verkligen om ursäkt för Haydens urlöjliga kläder!) 
 
Hayden och Anya åkte till sjukhuset och efter en ganska lång förlossning så kom deras, kanske inte så planerade men ack så älskade, son till världen. 
 
På morgonkvisten kom de hem igen, denna gång var de tre. De valde att döpa pojken till Riley och han fick egenskaperna Älskar Värmen & Atletisk.  
Publicerat 2013-08-22 13:00:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa