Simsdeluxe

14
Aug
2013

PGC Generation 2 - Del 3

Dagen innan andra veckan på universitetet bestämde sig Anya för att hänga på studentkåren där hon spelade lite pingis och bara hängde.. 
 
På kvällen blev det mer fest! Några keg stands med Nathaniel, lite dans och så var Anya nöjd. 
 
Dagen efter bestämde sig Anya för att njuta av en härlig brasa och en god bok efter alla föreläsningar. Hur mysigt låter inte det? 
 
Hon tröttnade dock ganska fort på boken och gick ut för att köra lite basket istället. Hon börjar verkligen få in snitsen när det gäller dunkningar. 
 
När Anya kom tillbaka till sitt rum stod Nathaniel och Ashley där och skrek. Hon hade glömt att släcka brasan!! Hon ringde direkt till brandkåren eftersom hon inte hade något brandalarm.
 
Branden spred sig fort och ett tag såg det riktigt illa ut men Anya har ju egenskapen "modig" och valde därför att hjälpa brandmannen som kommit. Tillslut fick de branden kontroll och lyckades släcka den. Tur det! 
 
Anya är numera en tvättäkta sportnörd och tycker om att ta egobilder på sig själv. Hon har till och med fått välja till en egenskap och då valde hon (slumpade jag fram) egenskapen Geni. Inte illa! 
 
Lite mer fest! Denna gång med Miles. Ja, Anya är en player. Jag kan inte annat än hålla med er. Men hey, det är universitetet! När hon väl flyttar hem är det slut på dessa dumheter.
 
Ny dag, nya möjligheter! Nu har hösten verkligen kommit och det är kyligt ute. Anya laddar upp med lite våfflor innan dagens första föreläsning. 
 
Anya gör sitt bästa för att vara med ordentligt med lektionerna och vara aktiv. Hon strävar ju efter ett så högt betyg som möjligt.
 
.. ibland sätter dock festandet sina spår om man säger så. 
 

Anya är klar med universitetet och gick ut med högsta betyg! (Tyvärr blev det ju något fel på mitt spel när hon skulle ta examen och andra gången så fick hon ingen ceremoni) Det firade hon såklart med sina bästa vänner och ännu mer fest! 

Ashley utmanade Anya att streaka. Hon trodde inte att Anya skulle våga. 

Anya är dock inte den som är den och kastade av sig kläderna och sprang runt i huset. Galenpanna!
 
Nu är Anyas äventyr på Universitetet över och hon har flyttat hem igen. Jag har dock inte spelat något mer för jag har sådan beslutsångest om var jag ska flytta familjen. Aurora Skies är ju som bekant för litet. 
När jag flyttat dem så kommer självklart nästa inlägg!
Publicerat 2013-08-14 13:00:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa