Simsdeluxe

12
Aug
2013

PGC Generation 2 - Del 1

Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska börja om på Del 1 nu när detta är första avsnittet på Generation 2 ännu. Vad tycker ni? Är det lättare att hålla koll om jag fortsätter uppåt bara? 
Edit: Fick lite respons och bestämde mig för att vid varje ny generation börjar jag om på Del 1!
 
Zebastian och Anya bestämde sig för att bo i en studentkorridor så att de skulle få möjligheten att träffa och umgås med så många andra studenter som möjligt.. 
 
Anya började direkt prata med en tjej som hette Ashley och som skulle bo på samma ställe och de kom mycket väl överens. Båda var sportfånar och hade alltså en del gemensamt. De blev snabbt riktigt goda vänner. 
 
Lite senare var det dags för välkomstmingel och medan Zebastian pratade med lärare och såg sig om passade Anya på att prata med så många sportfånar hon bara kunde. Anyas mål var att bli populär och hon vill bli de fort! 
 
Zebastian fick ett sms om en helschysst fest som killarna i kill-nationen skulle ha och han drog med sig Anya dit för att kolla läget.. 
 
Det var badklädes-tema på festen och Anya började dansa med en kille som hette Nathaniel.. 
 
Efter några låtar så tyckte Anya det var en jättebra idé att lägga in en stöt så hon spontankysste sin danspartner som minst sagt blev chockad..
 
.. men som inte misstyckte direkt. Efter kyssen var Anya och Nathaniel på G vilket innebar att hon nu var på G med två personer! För ni minns väl att hon blev på G med en kille under sin skolbal också?
 
Nathaniel och Anya umgicks hela kvällen sen och trivdes mycket bra i varandras sällskap.. 
 
Någon som det inte gick fullt lika bra för var Zebastian som försökte lägga in en stöt (trots att han har flickvän!) på Anyas kompis Ashley.. Det blev dock inte succé utan han fick nobben. 
 
Livet på Universitetet rullade på i ganska snabb takt. Anya pluggar ju i den snabbaste takten vilket innebär att hon vissa dagar har hela tre föreläsningar.. Tiden mellan föreläsningarna tidsfördriver hon med att bolla lite.. 
 
En dag när hon kom hem från ännu en tuff dag så var det en riktig hottie på hennes elevhem. Miles hette han och Anya är ju inte den som är den, hon la in en stöt direkt och inget bryter isen som lite skolsång! 
 
Det gick dock ganska fort tills dansen utbyttes till kyssar och Anya är nu på G med tre (!!!) killar.. Hon har börjat få ett ganska dåligt rykte men hon tänker att man bara går på universitetet en gång så hon passar på.. 
 
När hon inte festar, umgås med någon av sina kärleksbyten eller hänger med Zebastian så pluggar hon.. Hon vill ju trots allt ha bra betyg!  
Publicerat 2013-08-12 11:45:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa