Simsdeluxe

23
Apr
2013

PGC Generation 1 - Del 1

William började sitt nya liv i Aurora Skies med att slappa i poolen. Han hade precis blivit anställd av militärbasen och var mycket nöjd med det. Ganska snabbt blev det dock mer trist än skönt att ligga och flyta på den där gröna luftmadrassen så han bestämde sig för att göra något annat.. 
 
Han gjorde iordning lite käk istället innan han bestämde sig för att åka in till stan och förbereda sig själv inför sitt nya arbete med några lektioner. 
 
Efter en lektion i händighet och en i den atletiska färdigheten bestämde sig William för att springa iväg till sommarfestivalen och träffa lite folk. 
 
Där träffade han ett gäng som hade vattenballongskrig som William joinade. Tyvärr började det regna mitt i allt så då åkte William hem igen. 
 
Hemma satte han ihop en dejtingprofil innan han sneglade på klockan och insåg hur sent det var. 
 
Mitt i natten vaknade William av att det tjöt på nedervåningen. Inbrottstjuv!! Polisen kom och mötte inbrottstjuven (som kom undan) i dörren. William är dock inte speciellt långsint och bjöd istället in polisen på poolpartyt han planerade ha på slapparedagen. 
 
Efter jobbet någon dag senare träffade han Felicia Lin utanför gymmet. William hade chattat med henne på dejtingsidan. De pratade lite och ganska snart visade det sig att hon hade pojkvän. 
 
Slapparedagen kom ganska snart och den bjöd på strålande väder. Först att anlända var Miriam Day, en annan tjej William chattat med på dejtingsidan. 
 
Efter ett tag bestämde sig William för att lägga in en stöt, men då skällde Miriam ut honom för att han ljugit om sin kroppsform på dejtingsidan. Han bad då om ursäkt och då visade det sig att Miriam också hade pojkvän. Då blev William sur och bad alla gäster gå hem. (vadå dramaqueen!?)
 
Han tog ett bad men insåg ganska snart att det vore slöseri med det fina vädret att sura hemma i badkaret så han bestämde sig för att åka till sommarfestivalen igen. 
 
När han satt där på en bänk och läste en bok blev det plötsligt väldigt mörkt väldigt fort. Han tittade upp och såg något stort komma mycket fort emot honom. 
 

PANG! Så hade William fått en metoroit i huvudet. Han bönade och bad liemannen om att få fortsätta sitt liv. Han hade ju knappt hunnit leva! Men liemannen var stenhård. 

---
Eftersom William dog innan jag knappt hunnit spela så valde jag att flytta in en ny William i samma hus och fortsätta där den "gamla" William dog. Det enda som inte är detsamma är Williams relationer och färdigheter.

--
Den nya William valde att sätta upp en dejtingprofil han också. Där fick han kontakt med Zafrina Carter (önskesim som spelet tydligen placerat ut i Aurora Skies) som han fattade tycke för och bjöd hem. 

Han visade en video med gulliga katter för Zafrina och hon smälte totalt. 
 
 Då var William lite naiv och impulsiv och valde att kyssa Zafrina, bara sådär.. 
 
Någon hon kanske inte uppskattade direkt då hon skällde ut William och sen gick hem. 
 
 
Varken Zafrina eller William ringde på några dagar men en dag efter jobbet ringde William och frågade om Zafrina ville ses på höstfestivalen. Det ville hon! Där passade han på att visa henne en äcklig video, något hon kanske inte uppskattade lika mycket som den med katterna. 
 
De lekte lekar och William vann inte en enda gång. Då utmanade Zafrina, som är en modig sim, William att gå spökhuset vilket de gjorde. 
 
Efter det valde William att, ännu en gång, lägga in en stöt och kysste Zafrina! Hon blev alldeles chockad och visste inte alls vad hon skulle göra.. 
 
Men när hon hämtat andan lite så kysste hon honom tillbaka och när dagen var slut så var de ihop!
Publicerat 2013-04-23 12:15:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa