Simsdeluxe

15
Maj
2016

WCIF #33 + svar på frågor

Jag får en del frågor i kommentarerna och i vissa fall svarar jag direkt på kommentaren och i andra fall tycker jag att frågan är så pass relevant att jag väljer att svara på den i ett inlägg, helt enkelt för att svaret når ut till fler på det sättet. Jag tänkte jag skulle svara på de frågor + några WCIF som jag har liggande. 
Lusen: 
Wcif Lauras byxor? 
Svar: Lauras byxor kommer ifrån Store
 
Jehn: 
Penny blev verkligen bra söt! 
WCIF hennes hår? ;)
Svar: Pennys hår som småbarn kommer från Beaverhausen
 
Lusen: 
Har alltid undrat vart man laddar ner skötbordet? Om den kommer från store, finns det någonstans där man kan ladda ner det gratis? 
WCIF barnsängen som hänger från taket? 
Svar: Skötbordet kommer ifrån Store, jag har köpt det där. Det finns säkert att få tag på någon annanstans men det är inte säkert att det funkar då. Barnsängen kommer från Kiolometro.
 
Simslusen (igen)
Du har så sjukt många snygga hår och kläder till dina småbarn/barnsimmar, skulle du kunna tipsa om några? Själv har jag inte så många kläder och hår så det skulle vara jättesnällt (:
Svar: Majoriteten av mina kläder till iallafall småbarn kommer ifrån Store. I övrigt rekommenderar jag att man kollar igenom folks CC-finds sidor, de är ofta kategoriserade. Tex här, här eller här
 
Alva:
Har också en fråga, vet du varför en inte kan hitta din blogg med .webblogg.se på bloglovin? Jag märkte nyss att simsdeluxe.se inte uppdateras på bloglovin (Favorit CC till köket är det senaste inlägget som visas där). Är det på grund av den nya adressen och att allt inte är helt fixat än? 
Svar: Jag har försökt att ändra länkadressen på bloglovin men den accepterar inte den nya adressen så jag skulle gissa att det är därför den inte uppdateras. 
 
Lillasimsälskaren: 
btw kan inte du tipsa om lite hår till småbarn och även barn? Och gärna kläder också, jag har verkligen inget snyggt till barn. 
Och var det bara jag som tänkte på att i Lucas generation, fick inte han också tre barn och sedan trillingar? Kan ha fel ;)
Svar: Angående kläderna så kan du se svaret ovan. Får se om jag kan knåpa ihop något inlägg någon gång. Angående Lucas generation så stämmer det ganska bra, Lucas hade Theodore, Angelina och Stefani när trillingarna föddes (då var det också två flickor och en pojke). Skillnaden är att Farrow hade ett bonusbarn och två biologiska när trillingarna föddes men familjesammansättningen var densamma. Kul att du uppmärksammade detta! 
Lucas med familj
 
Emma: 
Hej, superkul att läsa om din PGC! Har själv börjat på en men känner mig lite förvirrad... Mitt första barn ärvde rätt hår och ögen färg men inte rätt nyans på håret... Fick sedan trillingar och då hade ytterligare 2 st rätt hår och ögon! :o har vita ögon och en dov nyans utav röd på håret, så är det färgerna det är fel på?
Svar: Jag vet inte riktigt vad du menar faktiskt. Om du menar att barnen ärver en annan nyans av färgen som din grundare har så är det inte rätt hårfärg och de är inte arvvingarna. Som du ser ovan så har barnen exakt samma rosa färg på sina hår som Lucas. Det tog typ 12 barn för min grundare att få en arvvinge. Första generationen är jättesvår. Kan rekommendera den här modden som gör så att barnen inte ärver en massa konstiga hår eller ögonfärger som inte finns i släktträdet. 
 
Publicerat 2016-05-15 17:49:40

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa