Simsdeluxe

30
Sep
2014

TACK + Bild på Spark

Alla inlägg som publiceras är tidsinställda. Jag är tillbaka här i Oktober. Läs mer här. /Sara.
 
Vill passa på och tacka er för allt stöd. Ni kommenterar inte så ofta men när jag behöver ert stöd som mest så finns ni där. Ni är verkligen världens bästa läsare! När ni läser detta så har jag haft en helgalen vecka bakom mig. Jag har hunnit gå på arbetsintervju, vara i danmark och sett Lady Gaga (!!) och just i detta nu (detta inlägg är tidsinställt) så sitter jag nog i en kö utanför Globen och väntar på att få se min andra Gagakonsert. Jag kommer inte sluta blogga men jag kommer kanske lägga om min blogg lite och fokusera mer på vissa saker (typ min pgc) och mindre på andra saker. Får se hur det blir. Vill iallafall TACKA er alla. Ni är så himla fina! 
 Inflikar en bild från familjen Spark också! Tvillingarna har nu växt upp till småbarn och Lucia (som Noah håller i) fick svart hår (skulle tro att den genen kommer ifrån deras mormors mor Zafrina) och är mer lik Emily medan Luna (som Emily håller i) fick samma hårfärg som sin far och i övrigt är hon en kopia av Noah också. Båda flickorna har lila ögon precis som Emily och Lucas. Hur söt är inte den här familjen? Tycker så himla mycket om dem. 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa