Simsdeluxe

26
Feb
2015

I mitt spel: Familjen Hayes [The Sims 4]

Eftersom det snart kommer en expansion och jag är pinsamt dålig på The Sims 4 (vilket mycket troligt kan bero på att jag endast har spelat det 49 timmar sedan det kom ut MED demon inräknad!) så tänkte jag att "nä, jag måste ge det en chans till!" så jag laddade ner lite CC (ja, ni känner ju mig vid det här laget, kan inte spela utan CC) och gjorde mig en liten familj. Har inget direkt mål mer än att skapa generationer och lära mig spelet och förutom några småsaker som jag störde mig på så var det faktiskt hyfsat kul och jag började komma in i det efter någon timmes spelande. Då kraschar spelet. Jag blir så irriterad. Men jag tog lite bilder och det känns onödigt att ha tagit en massa bilder som jag redigerat och så om jag inte kan visa dem för er så här kommer de. De är nog inte i ordning men vad gör det. 
 
Familjen jag skapade består av en vuxen och en tonåring. Mor och son. Här är Penelope, den vuxne i hushållet, i full sjå med att skapa nya bekantskaper. Hon är familjorienterad och jag tänker att hon nog skulle vilja ha iallafall ett barn till innan det är försent. Men främst vill hon hitta någon att dela livet. Abraham som hon talar med här är absolut en kandidat. 
 
Här har vi hennes son, Nathan. Han är en riktig bro-sim med allt vad det innebär. Han vill bli en bodybuilder och älskar att träna. Och ta selfies tydligen. 
Jag skickade Nate till gymmet där han träffade lite folk och fick utlopp för sina egenskaper. Jag gillar hur egenskaperna har tydligare påverkan på simmen i spelet än vad de har i trean. 
Nathan är väldigt lik sin pappa (en sim jag hittade i galleriet som jag lånade lite gener ifrån) men har samma munparti som Penelope. Penelope (varför väljer jag alltid namn som är långa och jobbiga att stava!?) älskar att laga mat och tanken är att hon ska bli kock. Just nu är hon diskplockare. 
Jag tycker det är viktigt att simmarna i min familj har bra relation så efter maten fick de umgås i poolen ett tag. 
Nästan det enda Penelope vill göra är att laga mat och eftersom det gynnar henne så låter jag henne göra just det. Jag vill ju att hon ska utveckla sina färdigheter. 
Jag tycker dock att det är minst lika viktigt att hon lär känna lite folk så jag skickade över henne till grannen. Visade sig att det var där Calientes och Don Lothario bodde. Don och Penelope klickade inte alls så då skickade jag hem P igen. 
När Nathan kommer hem från skolan så får han göra läxorna. Just nu har han ett C vilket är någon form av medelbetyg men jag vill att han ska få ett B iallafall. 
Medan han satt och gjorde läxorna så såg jag en tjej gå förbi utanför deras hus. Hon var både söt och tonåring så jag tyckte att det vore den perfekta tjejen för Nate så jag skickade ut honom så att han skulle få lära känna henne. Jag har ingen aning om vad hon hette dock men de hade ganska kul ihop. 
 
.. och Nathan la in en stöt tillslut och tjejen föll som en fura. Så innan de sa adjö var de "på g" eller vad det nu heter i fyran. 
'
Skickade Nate till en klubb där han träffade lite folk. Han var dock inte kvar särskilt länge. Jag insåg att klockan var mycket att han skulle behöva sova innan skolan. 
'
Havregrynsgröt till frukost är en bra start på magen för någon som tränar. 
Den här dagen var Nate på riktigt dåligt humör när han kom hem från skolan. 
Då var Penelope "Best Parent 2015" och gick och gjorde en drink till sig själv samtidigt som hon pratade med Nathan när han gjorde läxorna. Vet dock inte om det var till någon hjälp eller om hon mer uppehöll honom. 
Sedan fick Nate ett telefonsamtal från tjejen han träffade på gatan. Han pratade ett tag med henne men sen kände Penelope att hon ville göra något så då drog hon med sin son på museum. 
.. såhär kul tyckte Nate det var på museet. 
 
Och precis innan det kraschade så bjöd Penelope hem en kille som jag tänkte hon skulle "lägga in en stöt" på. Men det sket sig ju.. 
 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa