Simsdeluxe

27
Feb
2014

PGC Generation 2 - Del 21

Det gör mig jätteglad att ni tyckte så mycket om den förra delen som var ur Emilys perspektiv. Den här delen kommer vara som vanligt igen. 
 
Med många barn i familjen så går det självklart åt mycket mat. Anya försöker därför att laga mycket mat i taget som hon ställer in i kylskåpet så det finns att ta av när barnen är hungriga. 
 
Toby har spenderat mycket tid med att förbättra sin konstnärliga färdighet och det går riktigt bra för honom. Han verkar dessutom tycka att det är väldigt roligt. 
 
Frukostarna hemma hos familjen Spark är inte särskilt organiserad. Med så många tonåringar i familjen så är det svårt att få alla att äta samtidigt. Men det sitter alltid någon vid frukostbordet när man kommer ner på morgonen. Fördelen med en stor familj!
 
Samma kväll som Riley flyttade ut så kom Emily hem med sin son, Lucas. Familjen hade då ansträngt sig för att göra iordning rummen ordentligt. 
 
Freya fick flytta in i Rileys gamla rum och hon trivs jättebra. Hon tyckte det var lite märkligt de första nätterna eftersom hon aldrig har haft ett eget rum innan. Hon och Emily har alltid delat. 
 
Lucas fick en egen hörna i Emilys rum och Emily blev så nöjd när hon fick se vad hennes familj åstadkommit. 
 

När Emily kommit hem från sjukhuset efter ett par dagar så kände hon sig som en helt annan människa. Hon funderade mycket över hur hennes sons liv skulle bli med så unga föräldrar och oroade sig lite. Precis som alla andra mammor gör. 

Några dagar efter hemkomst kom Noah och hälsade på för första gången. Det var lite stelt mellan Emily och Noah men Noah var himla gullig mot Noah och hade köpt honom en leksaksgiraff. 
 
 
 
Trots att mycket fokus legat på Emily senaste tiden så stannar ju inte tiden för de andra familjemedlemmarna för det. Samma kväll som Noah hälsat på så var det födelsedagskalas för trillingarna! Först ut var Julie.. 
 
.. som blev en mycket vacker ung kvinna! Hon fick egenskapen Aldrig Naken och hennes livslånga önskan är att bli Storfilmskompositör. Visst blev hon vacker?! Vem av föräldrarna tycker ni att hon liknar mest?
 
Efter Julie var det dags för Toby och man kan minst sagt säga att man ser att de två är tvillingar! Så himla lika varandra! Toby är kanske liiiiite mer lik Hayden än Julie. Toby fick egenskapen Perfektionist och hans livslånga önskan är Konstnärlig Mästare. 
 
och sist men inte minst var det Milos tur! Milo är min personliga favorit av trillingarna och han fick egenskapen Karismatisk och hans livslånga önskan är Honungstunga, gyllene fingrar. 
 
Visst ser han stolt ut när han tittar på sina yngre systrar? :) 
 
Även om det är en stor omställning för Emily så är hon en väldigt bra mamma till Lucas och tar hand om honom utan speciellt mycket hjälp från familjen. 
 
Även Milos flickvän Rita har fyllt år och här passar han på att flörta lite med henne. De är perfekta tillsammans! Önskar nästan att Milo var min arvvinge så jag kunde få spela med de två istället.  
 
Tiden går, som ni säkert vet vid det här laget, fort hemma hos familjen Spark och innan de vet ordet av är det dags för Lucas första födelsedag! Självklart var hans pappa Noah där och firade honom. 
 
Och då passade de på att ta ett familjefoto såklart! Här har ni hela familjen: TobyJulie, Freya, Hayden, Anya,Milo och så Emily och Lucas längst fram. Eftersom Riley flyttat hemifrån är han inte med på bilden. (De tonåringar som växte upp till ungdom finns att ladda ner om ni klickar på deras namn.)
 
Och som ni ser så har lilla Lucas både rosa hår och lila ögon så arvvingen i G.4 är redan klar innan ens Emily blivit vuxen..  

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa