Simsdeluxe

31
Dec
2015

PGC Generation 6 - Del 8

Sista inlägget för 2015 blir ett PGC-inlägg. Mitt enda mål med 2016 är att bli klar med den här följetången. :-)
Spökeridagen är här och Ruby ringer och bjuder in vänner och familj till ett maskeradparty! 
Första gästen som kommer är Adan, Rubys pojkvän, och de har inte träffats på några dagar så de är båda glada att ses igen! 
Ruby och Farrows föräldrar och lillebror är självklart också bjudna på partyt och Farrow står längre och pratar med India som berättar att hon blivit befodrad på jobbet. Farrow berättar om hur det går med hästarna. 
Tvillingarna har ju ett gäng som de umgås med och däribland ingår deras kusin Zoe som är gift med Adans bror Sergio. De fick för en tid sedan en son och nu ska de ha barn igen! Ruby blir så glad för deras skull. 
Ruby är riktigt sugen på att börja bygga bo själv med Adan och det vore ju lite skoj om hon och Adan fick barn för då skulle Ruby och Zoes barn bli kusiner. 
Självklart kom Tom på maskeraden också. Han saknar att ha sina systrar hemma men är glad att han har fått ett större sovrum. 
Det andra paret som de umgås med är deras kusin Totte och hans fru Tina och nu ska de också ha barn! Så, det är rena rama babyboomen i deras kompisgäng just nu och Farrow kan inte låta bli och känna sig lite på efterkälken.. 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa