Simsdeluxe

29
Maj
2013

PGC Generation 1 - Del 17

Zachary? Nej, det är ju Zion! Zion är löjligt lik sin storebror! 
 
Alexis har länge tjatat om att hon vill ha ett körkort och på Spökeridagen när både William och Alexis ändå var lediga passade de på att övningsköra och på eftermiddagen har Alexis sitt körkort. Hon var överlycklig och tog självklart bilen till skolan dagen efter!
Storasyster och lillasyster. Ambra ligger ordentligt risigt till i skolan och snart tar hon och Aimee studenten så Ava gjorde ett försök att hjälpa Ambra undan sitt IG. Tyvärr tror jag inte det kommer räcka hela vägen.. 
 
Minns ni att Zafrina spydde i förra inlägget? Självklart var hon gravid! Zafrina hoppas på en liten pojke (kan inte direkt döma henne för det, hon har ju trots allt redan fyra döttrar!) och William han mest bara hakar på. Han gillar ju inte barn.. 
 
Med fem tonåringar hemma kan det bli lite mycket ibland så Zafrina tog sig en tripp till Aurora Skies bibliotek där hon passade på att läsa en graviditetsbok. Känns som att hon kanske redan borde ha koll när man väntar sitt sjunde barn men det var ju ett tag sedan familjen hade ett småbarn. 
 
Ambra har hört rykten om att Jamil dejtar en annan tjej så hon ringde och bjöd ut honom på en dejt för att prata igenom var de står. Det visade sig att Jamil inte riktigt var på samma nivå och ansåg att de fortfarande bara dejtade. Ambra vill ju verkligen mer än så men Jamil sa att han inte var redo. 
 
De trivs dock väldigt bra ihop och jag tror jag ska bara ihop dem ordentligt när de växt upp. De avslutade kvällen med att titta på stjärnor på den vackra himlen i aurora skies. 
 
Zion är en riktig nörd och har redan nått upp till nivå 5 i den sociala gruppen. En dag var han sjuk och fick vara hemma från skolan. Då passade han på att spela en massa tv-spel för det är det bästa han vet! 
 
Så var det dags för Zafrina att föda och hon valde att göra detta hemma denna gång. Det blev en liten pojke, precis som hon önskade sig! Han fick namnet Zander (tack för alla namnförslag!!) och egenskaperna Ivrig och Geni. 
 
När han växte upp till småbarn sen visade det sig dock att han inte heller var någon arvinge utan har ärvt både ögon och hårfärg från Zafrina. Det börjar bli lite bråttom att få en arvinge nu då Zafrina och William snart blir åldringar.. 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa