Simsdeluxe

19
Jul
2016

PGC Generation 7 - Del 3

Det börjar närma sig halvterminsprov och Joey har extremt mycket att göra. Han springer mellan föreläsningar dagarna i ända och hinner verkligen ingenting mer än att ägna sig åt skolan. Eftersom han och Ayana går i samma klass så träffas de ofta ändå men de hinner aldrig umgås. 
Morgonen för det stora teminsprovet är här. Det här provet har Joey lagt ner sin själ i då det baserar halva hans avgångsbetyg. Han är nervös när han kliver upp men han går ner och äter en smörgås till frukost. 
Han är på plats på campus en tid innan provet och bestämmer sig för att gå till datasalen och plugga lite precis innan. 
Det tar flera timmar att skriva provet men till slut så lämnar han in det och så väntar han på att läraren ska rätta det. Det tar lång tid. Efter en halvtimme får Joey tillbaka sitt prov och han satte tentan! Han blir så lycklig. 
På kvällen kommer Ayana över och Joey tycker det är så skönt att få hänga med henne på riktigt. De är nu ett par officiellt och båda två tycker att det känns så himla bra att ha gjort det officiellt numera. 
Det blir mycket pluggande på datorn hemma och en dag så går den sönder. Joey har inte råd att anlita en reperatör så han får spendera resten av kvällen med att försöka laga den. 
Tyvärr lyckas han inte så framöver få han plugga med hjälp av böcker istället.. 
Publicerat 2016-07-19 10:30:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa