Simsdeluxe

28
Jan
2016

Det räcker nu

Jag har under en längre tid fått mer eller mindre otrevligt formulerade frågor på ett speciellt inlägg här i bloggen och på min blogresponse. Det handlar främst om att EA och Origin hade ett erbjudande för ett år sedan att man kunde prova The Sims 4 gratis i en vecka. Detta tipsade jag såklart om i min blogg för att jag skriver om The Sims. Detta inlägg har folk hittat, antagligen eftersom det är bland det första som kommer upp när man söker "the sims 4 gratis" på google. I och med detta har jag fått flera otrevliga kommentarer om det och annat. 
Nu har jag tröttnat på det här. Alla kommentarer och frågor som inte är formulerade med en trevlig ton kommer att raderas utan svar. Allting som har med att man borde kunna spela The Sims 4 gratis på min blogresponse kommer också att raderas utan svar. Jag kommer dessutom att blockera dig i största möjliga mån. Ingen är anonym bara för att man väljer att inte skriva ut sitt namn. 
 
Jag kommer bara ta detta en gång för att tydliggöra. The Sims är ett datorspel. Datorspel kostar i de flesta fall pengar. När The Sims kom ut i början på år 2000 var det jättedyrt. När The Sims 2 kom ut (då var jag i mina tidiga tonår) så köpte jag det för egna pengar som jag fick spara länge för att det var så dyrt. The Sims har alltid kostat pengar. Jag säger inte att det alltid kommer göra det men det är mest troligt så. Det är hundratals människor över hela världen som jobbar med The Sims och dessa människor har liv utanför sitt arbete. De har säkert familjer, bostäder och annat som kostar pengar. Dessa människor får lön genom att vi köper spelen som de skapar. Så nej, The Sims måste inte vara gratis. Vill inte dina föräldrar köpa det till dig så får du göra som alla vi andra har gjort när vi växt upp - spara ihop dina egna pengar eller önska dig det till födelsedag/julklapp. 

Och en sak till, jag jobbar inte på Electronic Arts. Jag har INGENTING med prissättning av spel att göra. Jag har ingenting med produktionen att göra. Jag är "bara" en engagerad spelare som valt att blogga om mitt absoluta favoritspel. 
 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa