Simsdeluxe

30
Apr
2013

PGC Generation 1 - Del 3

Zafrinas mage växte och växte och hon förberedde sig noga inför sitt första barns ankomst. Hon var väldigt förväntansfull och läste bok efter bok samt surfade på nätet inför tips och råd från andra föräldrar.
 
Så, en kväll när hon satt och surfade som hon brukade göra så kom den där första värken. Den följdes av flera och Zafrina förstod att det var nu bebisen skulle komma! 
 
Efter en tur till sjukhuset och en ganska långdragen förlossning föddes Zachary Spark, William och Zafrinas förstfödde son. Han fick egenskaperna ensamvarg och modig. William var till en början mycket engagerad i Zachary och var alldeles överväldigad över att den där lilla var hans. Även om han inte gillar barn så verkar han gilla Zachary ganska bra.
 
William avancerar bra inom det militära och fortsätter att träna. Han drömmer ju om att bli austronaut och då gäller det att ligga i. Zafrina lägger all sin tid på Zachary som snart växte upp till en liten pojke. Det visade sig att han ärvt sin mammas hårfärg men är i övrigt ganska lik sin pappa då de har ungefär samma hudfärg och samma ögonfärg.

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa