Simsdeluxe

25
Jun
2013

PGC Generation 1 - Del 24

Slapparedagen är här och den vill William fira tillsammans med hela sin familj! Så han ringde upp alla sina barn och bjöd in dem till ett poolparty! 
 
Först i poolen var Zander som råkade snubbla på trampolinen och gjorde ett riktigt magplask. 
 

Eftersom Zafrina bemästrat matlagningsfärdigheten var det hon som stod vid grillen. Hon valde att bjuda på lax eftersom vissa barn inte äter kött. 

 
De första gästerna att komma var Ambra och hennes man Jamil och Zion! 
 
William välkomnade alla till poolpartyt och bad dem känna sig hemma vilket inte var något större problem eftersom det varit alla barnens hem tidigare. I bakgrunden ser vi att även Zachary har anslutit sig. 
 
Zafrina var jätteglad över att se så många av sina barn på samma gång! Tjejen i rosa bikini är Ava.
 
Mot kvällningen utmanade de yngre barnen sina storasyskon på vattenballongskrig! Först var det bara April, Ava och Zander.. 
 
Senare anslöt sig även Zion och Zebastian och ännu senare var också Alexis och Ambra med och kastade vattenballonger. 
 
William njöt av att få umgås med så många av sina barn och passade på att prata lite med sin förstfödde. Zachary blir snart vuxen sim och William och han är ju arbetskamrater så de pratade mycket jobb. 
 
Mycket sent på kvällen, nästan vid midnatt, kom Adele och Zayn hem från sina internatskolor! William ville att de skulle vara kvar där med Zafrina ville ha hem sina tonåringar så det fick bli så. Här är Adele, visst är hon söt? Tycker hon är ganska lik William! När de växte upp till tonåringar fick Adele egenskapen Romantisk och Zayn fick Vegetarian
 
På morgonen sen var det dags för Zanders födelsedag! Han var mycket nöjd med detta för han visste att han om bara några dagar skulle få flytta hemifrån och börja sitt liv på egen hand.
 
Alla hemmaboende syskon firade honom innan de sprang iväg till skolbussen. I bakgrunden ser ni Zayn som också han är tonåring nu såklart. 
 
Zander växte upp och fick egenskapen Fostrande. Hans livslånga önskan är "Bada i Pengar".   Vi får väl se hur det blir med den saken.. 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa