Simsdeluxe

13
Nov
2013

Paus

Jag har bestämt mig för att ta en paus. Jag har verkligen gjort allt vad jag kunnat för att undvika detta för jag vill verkligen inte att min blogg ska stå still men som ni säkert märkt så gör den nästan det ändå. 

Jag vet inte hur lång pausen blir, känner jag mig själv så kommer jag vara tillbaka här om någon vecka igen. Men jag måste vara ifrån bloggen ett tag för just nu är det verkligen inte roligt och jag har ju hela tiden sagt att jag bara ska göra detta om det är roligt. Just nu måste jag tvinga mig själv att skriva inlägg och det tycker jag märks i kvalitén på det jag lägger ut. 

Jag måste ta lite tid till att spela Sims för att det är kul och inte för att jag måste och fundera på hur jag ska gå vidare med bloggen för just nu känns det som att jag står på samma ställe och stampar. Har ni förslag blir jag jätteglad! 

Jag är jätteledsen men jag tror att det är det här jag behöver just nu. Jag beräknar vara tillbaka senast månadsskiftet/början på december. 

Kram på er!

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa