Simsdeluxe

21
Jul
2016

PGC Generation 7 - Del 4

Ni har väl inte missat min giveaway? Den finns under det här inlägget! 
Det är mellan terminer och Joey hänger mest tillsammans med Ayana. De tycker om samma saker och spenderar tiden ute tillsammans. Ofta åker de iväg ifrån stan och kollar på stjärnor. Ibland pratar de men ofta så njuter de av varandras sällskap i tystnad. 
Joey är vansinnigt kär i Ayana och börjar verkligen känna att han kan se en framtid med henne. Han vet inte om hon känner likandant, de har egentligen inte pratat alls om framtiden. Han funderar också på hur det kommer kännas när han lämnat universitetsbubblan. Han och Ayana bor på olika platser och han är inte beredd att flytta ifrån sin familj. 
Så börjar den sista terminen på campus. Joey spenderar mycket tid i alla böcker han måste läsa. Han tycker att det är himla kul att plugga, så egentligen gör det inte så mycket men ibland kan han önska att han inte hade pluggat på så hög fart som han faktiskt gör. 
Han hinner dock slappna av med annat också. På utegården till hans lägenhet finns en basketkorg där han brukar spela ibland och när han behöver slappna av slår han på tv'n. Han pratar med vänner och familj i telefon i princip varje dag också och han börjar verkligen sakna sina syskon. Tydligen så har mycket hänt när han har varit borta. 
Sakerna i lägenheten är överlag i ganska dåligt skick och han får inte mycket hjälp från hyresvärden när han försöker få dem lagade så han får spendera åtskilliga timmar med att bygga upp sin händighetsfärdighet. 
Joey har ett problem med att han inte får vara ifred på campus. Var han än rör sig så finns det en paparazzi i närheten. Han önskar verkligen att han inte var så känd, han har ju inte direkt valt det själv utan fötts in i det. På det lilla cafeét bredvid campus är bara fikabesökare välkomna och de har gjort ordning ett bord åt Joey längst in, bort från alla fönster och där får han allt som oftast vara ifred. 
 
Publicerat 2016-07-21 12:00:00

Kommentarer

Eawysims den 2016-07-21 23:40:17

Vad mysigt det ser ut på bilden där de kollar på stjärnorna. När jag läser det här inlägget så saknar jag verkligen universitetsliv, vet inte varför men det känns så typ kul när ens simmar får bra betyg. Hoppas verkligen att en sån expansion kommer sen, tror det var typ en av mina favoriter till Sims 3 och 2.

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa