Simsdeluxe

29
Jun
2014

I mitt spel: Samuel Adams #16

Nicole fick aldrig tag på Samuel och fick helt enkelt boka en taxi och ta sig till sjukhuset på egen hand. Bebisen tänker inte vänta bara för att dennes fader inte kan beté sig som folk muttrar Nicole samtidigt som hon lunkar fram till huvudentren på Evansdales sjukhus. Hon är så besviken på Samuel. Hon har ingen aning om var han är någonstans, varför han inte svarar i telefonen eller varför han undviker henne. Hon tycker att de borde kunna ta detta som vuxna människor. 
Samuel å andra sidan är kvar på baren och har helt glömt bort Nicoles telefonsamtal. Han träffade på en kollega till honom som bjöd upp till dans. Han förstår att hon säkert vill mer än dansa men det ignorerar Samuel för stunden för det är just dansa han behöver göra. Dansa och inte tänka på någonting annat än det som händer exakt just nu. 
 
När natten övergått till morgon lämnar Nicole sjukhus tillsammans med den nya familjemedlemmen. Hon är kluven. Hela hon bubblar såklart av alla möjliga moderskänslor och hon hade aldrig kunnat ana att man kunde älska någon så som hon älskar den här nya lilla personen. Samtidigt så är hon orolig. Orolig för hur framtiden kommer bli. Om Samuel ens kommer titta på deras gemensamma lilla dotter. Där Samuel och Nicole bor måste man välja ett namn till sitt barn innan man lämnar sjukhuset så att barnet kan "registreras" hos diverse myndigheter. Nicole och Samuel har inte diskuterat namn. De har ju inte diskuterat speciellt mycket alls. Så Nicole fick välja ett namn själv. Efter att hon tittat in i den lilla flickans alldeles nya glansiga små ögon länge så kom hon på det. Evelyn. 
 
Samtidigt som Nicole lämnar sjukhuset så stänger baren som Samuel är på. Han tackar sin kollega för dansen och gör sig redo för att gå hem. Han är övertygad om att Nicole borde sova nu och känner sig redo att bege sig hemåt. Då får han ett skamligt förslag av sin kollega, hon bor tydligen bara runt hörnet.. Samuel tittar på henne länge och är väldigt nära på att acceptera hennes invit men så ser han Nicole framför sig. Nicole som tog honom tillbaka fast han var otrogen. Han tackar vänligt men bestämt nej. Sedan går han ut, sätter sig i en taxi och åker hem. 
 
När Samuel kom hem den där morgonen så möttes han av ett helt nytt liv. Bokstavligt talat. Han blev så chockad att han inte visste vad han skulle göra. Han tittade på Nicole och på den lilla människan i hennes famn. Sedan så tittade han på Nicole igen och sa "Förlåt Nicole, jag är inte redo. Inte än." Sedan packade han ihop en väska och åkte. Nicole förstod ingenting. Hon bara tittade på dörren. Hon visste inte om han någonsin skulle komma tillbaka. Hon visste inte heller var han hade åkt. De följande veckorna bodde Nicole själv. Det var tufft. Hon kände sig sviken. Förvirrad. Samtidigt så hade hon Evelyn att ta hand om. Det lilla lilla livet som hon älskade mer än någonting annat. 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa