Simsdeluxe

20
Jul
2016

GIVEAWAY

Som jag nämnt tidigare så kommer det bli lite sådär med uppdateringen den närmaste tiden och det beror på flera saker. Dels så har jag fått jobb (tjoho!) som jag börjar om några veckor, tills dess kommer jag jobba kvar på sommarschema på stället där jag är vikarie nu. Dessutom så ska jag flytta (tjoho igen!) om några veckor och det innebär att det kommer ta lite tid innan jag kommer i ordning med min setup, får internet osv. Det finns en hel del att göra när man flyttar så bloggen kommer ligga väldigt långt ner på prio-listan. Jag ska försöka tidsinställa så det iallafall kommer två inlägg i veckan framöver också men då vet ni iallafall hur det ligger till. En bra sak är att bloglovin fungerar nu så ni som följer bloggen där kommer se när nya inlägg dyker upp. 
 
Så som en ursäkt för den dåliga uppdateringen framöver och för att fira att min .se adress fungerar igen så har jag rensat lite i mina gömmor och hittat en himla massa simsprylar som jag tänkte att det kanske fanns spelare där ute som hellre vill ha än mig. Därför är det dags för GIVEAWAY!
Det som finns i potten är 1 Dags att jobba Affisch, 1 Semesterparadis Affisch, 1 The Sims 4 T-shirt, The Sims 4 Dags att jobba, The Sims 4 Trevligt tillsammans, The Sims 2 Best of Business (innehåller expansionpaketet Arbetsliv + prylpaketen Kök & Badrum & H&M) och The Sims 3 Gasen i Botten prylpaket. Alla spel kräver grundspelet för respektive iteration. Dessutom finns lite mindre grejer som kommer med som bonus. 
 
Vill du vinna? Såklart du vill!
För att delta måste du skriva en kommentar där du svarar på tre saker: 
1. Vilken är din favorit Spark genom alla tider? 
2. Vad är det bästa med Simsdeluxe?
3. Berätta vilket spel du helst skulle vilja vinna (av de i potten). Ange gärna ett som också skulle vara okej i andra hand.  
 
En (1) vinnare kommer vinna valfritt spel från potten + en The Sims 4 t-shirt + överraskning
Två (2) vinnare kommer vinna varsitt spel från potten + varsin poster
En (1) kommer vinna varsitt spel + överraskning

Totalt är det alltså fyra stycken som kommer vinna.  
 
Regler: 
Du får endast delta en gång. 
Du måste ange en fungerande emailadress (du kommer att bli kontaktad via email) 
 
Tävlingen avslutas på söndag 31 juli 23.59
 
Publicerat 2016-07-20 11:00:00

Kommentarer

Tindra den 2016-07-20 12:26:41

Första frågan är självklar. Lucas är min absoluta favorit-Spark från alla tider. Den andra frågan är också enkel och svara på. Det är ju nämligen därför jag läser din blogg haha. Jag tycker du skriver så fantastiskt berättande och du verkar alltid glad när du skriver, vilket jag älskar. Den tredje frågan är svår... Jag spelade väldigt mycket Sims 3 innan men har gått över till 4:an nu och egentligen har jag de från 4:an och eftersom jag inte kan spela Sims 3 längre (pga ofungerande dator) så får jag nog ge bort det till en kompis som älskar Sims 3, så det jag helst skulle vilja vinna är The Sims 3 Gasen i botten prylpaketet :)

Klara den 2016-07-20 21:33:31

Min favorit Spark är nog Farrow, men alla är bra så det är svårt att välja. Den andra frågan är för att du beskriver allt så bra och att vad som en händer får du det alltid att passa in i din story. Och tredje är väldigt svår. Men jag vill ha The Sims 4 trevligt tillsammans<3 kram och hoppas jag vinner, juste mitt andrahandsval är The sims 2 Best of buisness

Klara den 2016-07-20 21:35:06

Min email Klara.rm.johansson@gmail.com

Eawysims den 2016-07-20 22:41:32

1. Tror det är Farrow som är min favorit faktiskt, har ju inte läst allt från början men började läsa mer noga när du började skriva om Farrow tror jag, om jag inte minns fel.

2. Det bästa med dig och din blogg är att du skriver på ett sätt som är både enkelt och roligt att läsa. Gillar också att även om du har tagit pauser så kommer du alltid tillbaka igen. Måste kännas rätt coolt att ha bloggat så länge som du har gjort.

3. Dags att jobba som förstahandsval, och Trevligt tillsammans som andrahandsval. Har båda, men om jag skulle vinna så skulle jag ge något av de till min pojkvän istället.

Måste även erkänna att den största anledningen att jag deltar är för t-shirten, har velat ha såna i typ evigheter. Så hoppas verkligen på att jag vinner det priset om jag ens vinner.

Louise den 2016-07-21 11:04:59

Min favoritsim genom alla tider är Farrow (dä) på grund av att hon var en sån superwomen som klarade allt, och satte barnen i första rummet. Det bästa med denna blogg är familjen Spark, det känns som man läser en uppdatering om sin väns familj eller något. En annan klar konkurrans till varför denna bloggen är en favorit är på grund av att du uppdaterar om the Sims 3 vilket nästan alla har övergivit. Känns skönt att veta att man inte är ensam. Gillade även starkt frågestunden vi fick ha med Farrow (dy) och Everett. Om jag nu skulle vinna, skulle jag helst vela ha Gasen i botten då jag enbart har sims 3. Men annars en av de två Sims 4 spelen, då jag har alla sims 2 spel :)

Elin den 2016-07-21 12:41:59

1. Vill svara trillingarna, blev så förvånad när det föddes tre bebisar! Joey får bli mitt svar, som är så ambitiös och arbetsam.

2. Det bästa med bloggen tycker jag är alla bilder på fint inredda rum som ger mig inspiration. Uppskattar också mycket tips/guider och recensioner.

3. Jag vill helst ha The Sims 4 Dags att jobba och The Sims 4 Trevligt tillsammans i andra hand.

Kellie den 2016-07-21 15:30:02

1. Min favorit är Ruby. Jag tycker hon är så otroligt vacker och verkar vara en så intressant sim! Hon har alltid vart favoriten. Nu för tiden så får vi ju inte veta så jättemycket om henne och hennes familj, men jag tycker det gör henne speciell på något sätt :)
2. Jag har läst din blogg sedan du fortfarande skrev på bloggplatsen! Den har alltid varit min absoluta favoritblogg. Det bästa med Simsdeluxe är nog att du skriver så himla bra, ger sådan inspiration, recensioner så man vet vad man ska ladda ner och inte mm. Jag tycker också om att du är så kreativ, till exempel när det var en frågestund med Everett och Farrow även fast du hade tagit inspiration från någon annan. Läser din blogg varje dag faktiskt :D
3. Om jag skulle vinna skulle det betyda så mycket. Jag vill helst vinna "Trevligt Tillsammans", eftersom jag har velat ha det sedan jag såg trailern för första gången. Annars går det också bra med "Gasen i botten", eftersom jag tycker det är ett ganska dåligt utbud av bilar (ja, man får typ tusen i "In i framtiden" men om man inte gillar så futuristiska så...) och jag gillar bilar ganska mycket också så det skulle va kul att få det.
PS! Älskar din blogg <3

Hanna den 2016-07-21 17:57:24

Den första frågan är Lucas, allt blev sååå bra. Den andra frågan är att du är en så bra förebild i sims och att Spark är så fruktansvärt roligt att läsa. Om jag skulle vinna så skulle det betyda allt då jag aldrig någonsin vunnit något, inte ens på Liseberg. Men då skulle jag vilja ha Sims 4 Trevligt tillsammans och mitt andrahandsval är sims 2 best of business. Kram❤️

Anonym den 2016-07-22 17:58:58

1. Min favorit är nog Ava, från den första kullen! Hon är och var himla lik mig i både utseende och lynne. Vi är båda brunetter och gråögda och vi heter nästan samma sak! Även hennes egenskaper stämmer så himla bra in på mig, jag låter mig minnas att hon var soffpotatis, nattuggla och gillade att fotografera. Detta är mina egenskaper fullt ut!

2. Får man bara nämna någonting litet? Jag tycker du har skapat ett mästerverk, Sara! Din blogg har inspirerat mig till att vilja driva en simsblogg, vilket inte har skett ännu men varje gång jag läser ett inlägg om till exempel Spark så känner jag en längtan efter att kunna göra samma sak och just ditt sätt att uttrycka dig på gör mig så glad. Jag har hängt med sedan bloggen skapades och även om den har haft upp och nedgångar så har du alltid fortsatt, vilket jag tycker är väldigt kul... För annars hade jag inte vissa kunskaper (och downloads!). I det stora hela kan jag inte komma på endast en sak som är bra, för jag tycker att din blogg är helt otrolig.

3. I första hand så skulle jag ta Trevligt Tillsammans, som andraval dags att jobba.

Jojo den 2016-07-22 18:00:34

Jag skrev kommentaren över, jag är inte säker på om e-postadressen kom med.

Lillasimsälskaren den 2016-07-23 12:00:41

Nemmen guud så kul med en giveaway Sara!! Såklart vill jag vara med! ;)

1, Den bästa spark var väldigt svår att svara på.. Men personligen skulle jag nog säga Willow i Lucas generation. Vet inte varför jag gillade henne så mycket, kanske för att hon var så speciell.

2, Din blogg är bland de bästa någonsin. Det är så skönt att ha någon att dela sitt simsintresse med (för sims är ju bland de bästa som finns :). Men ingen av mina vänner kan förstå sig på sims.
Jag älskar att du aldrig slutar uppdatera. Älskar allt på din blogg. Dina guider, WCIF, Q/a men speciellt spark. Tror jag började följa din blogg när du var i Lucas generation men har ändå läst igenom allt. Sen så är din youtubekanal och cctumblr också väldigt bra och hjälpsamt! <3

3, Helst av allt skulle jag vilja vinna the sims 3 gasen i botten då det är the sims 3 som jag verkligen älskar och spelar väldigt ofta. The sims 4 kan vara roligt ibland så som andrahandsval skulle jag helst vilja vinna the sims 4 trevligt tillsammans <3:)
The sims 4 tröjan är något som jag såååå gärna skulle vilja ha också! <3

Puss och kram <3

Min mail ser du väl antagligen här uppe någonstans, om inte så är den HildaRehn@telia.com !

Hanna den 2016-07-23 17:44:15

Vet inte ifall min mailadress kom med men här är den iaf, Hannabloggadress@hotmail.se

Ella den 2016-07-23 18:04:54

1.Emily är jag nog tvungen att ha som favorit Spark. Det var nämligen avsnittet när hon blev gravid och du skrev ur hennes perspektiv som fick mig att öppna ögonen för simsbloggar och framförallt Simsdeluxe! Dessutom tyckte jag hon var så väldigt fin med, så fin att jag blev tvungen att lära mig skaffa modsmapp och cc.
2. Det bästa med simsdeluxe är nog att du lägger sådan tid på bloggen! Att du ändå, som exempel, ska försöka tidsinställa två inlägg i veckan när du ska flytta! Känslan när det känns som att varenda blogg har paus eller lagt ner och ser att du har lagt upp ett inlägg trots jobb/flytt/semester den är ju underbar! (och sätter ju en hel del press på alla andra;) Tycker väldigt mycket om dina inrednings videos, dem ger så mycket idéer till när man ska inreda själv sen!
3.Sims 3 Gasen i botten prylpaket skulle jag helst vilja ha, jag är ju en sådan som håller kvar i sims 3 med glatta livet! hehe.. Har hört väldigt bra om det dock går alla pengar till moppe sparande nu så vore ju otroligt roligt att kunna vinna ett exemplar:) andra skulle ju vara sims 3 semesterparadis planschen :)

Annica den 2016-07-26 11:39:06

1. Joey är min favorit.
2. Hittade denna nyligen och jag kommer verkligen följa och läsa så mycket jag hinner eftersom jag är tvåbarnsmor. Och har alltid älskat sims. Så denna får mig att drömma en värld som är intressant.
3. Skulle vilja vinna The Sims 4 Dags att jobba (1) och i andra hand vill jag vinna The Sims 4 Trevligt tillsammans :)

olivia den 2016-07-27 08:49:09

1. Emily är helt klart min favorit av alla Sparks! Jag älskade att du skrev från hennes perspektiv och det var så underbart att läsa och det fick mig att förstå hur det kan vara när man blir gravid som tonåring, all rädsla om hur det ska gå och så.
2.Jag har alltid älskat Sims och jag älskar att läsa dina historier du får det att kännas som att simmarna lever och finns i verkligheten. Du inspirerade mig till att börja skriva själv! Och ditt sätt att skriva är helt fantastiskt.
3. Jag skulle helst vilja ha Sims 4 Trevligt Tillsammans i andra hand vill jag gärna ha Sims 4 Dags Att Jobba :)

amanda den 2016-07-27 12:10:04

1. Jag har inte läst så mycket av din blogg för att jag började för inte så länge sen men bland dem jag läst skulle jag säga trillingarna för jag blev väldigt överraskade och lite avundsjuk eftersom jag själv försökte i sims men inte fungerat :(
(kanske har några tips eller något??)

2. Jag tycker nog bäst om spark berättelserna men jag älskar också inspirationen man får av allt du byggt och skapat. Jag har letat runt bland olika sims sajter på internet och det här va en dem jag föll för eftersom den verkligen ligger ner mycket tid på denna blogg för att den ska bli bra och underhållade och du lyckas bra måste jag säga. :)

3. Om jag skulle vinna så skulle jag helst vilja ha The sims 4 Dags att jobba och i andra handsval The sims 4 Trevligt tillsammans men gör inget om jag får något annat.
Kram
Amanda :)

Clara den 2016-07-28 08:37:56

Hej!! Vad kul med giveaway!
1. Min favorit från alla generationer måste nog vara Emily, älskade att läsa om henne!
2. Det jag tycker bäst om med Simsdeluxe är såklart att du skriver så bra stories som är så gripande att jag hängt med nästan från start trots några små avbrott. Den här bloggen är helt klart också en inspirationskälla, dels hur intressanta simmar du gör och hur fint dy inreder dina hus men också peppande till att slå igång datorn och spela sims! Det är hit jag vänder mig när jag vill få inspiration att spela igen :P

3. Om jag skulle vinna skulle jag helst vilja ha The sims 4 Dags att jobba och andrahandsvalet blir nog The sims 4 trevligt tillsammans :)

Tack för att du fortsätter driva denna blogg så bra!

Elsa den 2016-07-28 22:27:30

1. Jag tror att jag måste välja Anya faktiskt, men Feline ligger inte långt efter. Det känns verkligen som att man kommit nära dessa simmar och lärt känna dem. Dessutom är de så otroligt vackra.

2. Jag älskar din PGC, den har hållit på i evigheter och blir ändå inte sämre. På något vis gör du varje generation unik och rolig att följa, din berättarteknik är också makalös.
Dina tutoria,s har varit till hjälp oändligt många gånger, de uppskattas verkligen.
Du håller bloggen uppdaterad och skriver om TS3 vilket det inte längre är många som gör. Bland alla simsbloggar jag följt genom åren är du din sista som är kvar.
Jag älskar också att du är så nära dina följare, att du svarar på våra kommentarer och låter oss vara delaktiga i bloggen.

3. Om jag får välja skulle jag vilja ha The Sims 4 Dags att jobba, The Sims 4 Trevligt tillsammans eller The Sims 3 Gasen i botten (i den ordningen).

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa