Simsdeluxe

31
Aug
2013

Guide: Flytta flera hushåll med Nraas Porter

Ni är så extremt många som frågat mig hur jag kunde flytta alla Sparks till en annan värld och behålla alla släktband och svaret heter Nraas Porter! Den kan ni ladda ner HÄR.
 
Eftersom jag inte har någon familj jag vill flytta så får familjen från Spökh i Sunset Valley som får äran att flytta till Twinbrook. 
 
Klicka er ut i Kvartersläget och klicka sedan på den gröna symbolen för ditt aktiva hushålls hus. 
 
Klicka in på Nraas -> Porter -> Packa
 
Då kommer denna rutan att komma upp. Här väljer du de hushåll/familjer som du vill ha med i flytten. Det aktiva hushållet är det som syns högst upp. Välj den eller de familjer du vill ha med och klicka på Ok. 
 
Då kommer du hit. Jag valde bara familjen Spökh och detta är alltså deras släkt och familjemedlemmar. Här väljer du de simmar du vill ha med från de familjer du valde. Klicka på ok. 
 
Välj vad du vill döpa sparningen till. Förslagsvis namnet på familjen. 
 
Vänta..
 
Förhoppningsvis dyker den här rutan upp här! 
 
Ut i kvartersläget bara. Spara dit gamla spel ifall någon går fel. Starta ett nytt spel i staden du vill flytta alla till. 
 
Nu ska du inte välja att flytta in familjen direkt utan att välj ett existerande hushåll i staden. 
 
Inne i detta hushållet letar du reda på ett tomt hus som du vill flytta in din familj i. Klicka på huset och välj sen Nraas -> Porter -> Packa Upp
 
Här kommer alla familjer som i någon form finns i familjekorgen. Du ska välja den som heter Nraas: Namnet på det du döpte familjen till när du packade ihop den. 
 
Vänta.. 
 
Det fungerade! HURRA! 
 
Välj ändra stad. Spara om du vill, annars fortsätt bara. Det sägs att spelet inte ska vara pausat när du gör detta steg. Jag vet inte om det spelar roll men det är väl bäst att lyda. 
 
Som ni ser har Familjen Spökh flyttat in i huset jag valde så jag väljer att växla till detta hushåll. 
 

Och här är familjen med släktbanden kvar! Hade jag valt flera familjer hade Porter automatiskt flyttat ut de andra familjerna i lediga hus i staden. 

Hoppas att detta hjälpte er! 

 
 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa