Simsdeluxe

23
Jul
2016

PGC Generation 7 - Del 5

Dagen som Joey har väntat på sen han skrev in sig på universitetet är här. Idag ska han skriva sina slutprov. Han vaknar långt innan klockan ringer och sätter sig på sängkanten. Han är väldigt nervös, det är mycket som hänger på att det går bra idag. 
När han har skrivit proven åker han hem för att käka lite middag. Han är mycket nervös men har samtidigt en bra känsla i magen. Han tror att det hela går vägen men han kan inte veta säkert förrän han får beskedet imorgon bitti. 
På kvällen kommer Ayana över och de bestämmer sig för att prata lite om framtiden. Ayana har en termin kvar och kommer stanna kvar på universitetet medan Joey, hur det än går på provet, åker hem om några dagar. De bestämmer sig för att hålla saker öppna. Känna efter när de har varit ifrån varandra och sen se om de vill satsa på ett distansförhållande. De inser båda två att det kommer vara svårt. 
Morgonen därpå så är Joey så spänd på resultatet att han springer ut i bara pyjamasbyxor för att hämta posten. Han kan inte ens vänta tills han kommit in med att läsa resultatet utan river upp kuveretet på stående fot. Först förstår han inte riktigt vad det står men efter att han läst igenom det några gånger så ser han, högsta betyg! Åh, vad glad han blir! 
Nu när Joey har sagt upp lägenheten och är klar på universitetet måste han städa ordentligt innan nästa hyresgäst kommer och flyttar in. Joey har bara examensceremonin kvar. Tanken var att Farrow och Everett skulle komma på ceremonin men de fick förhinder i sista stund så de lovade att fira honom när han kommer hem istället.
Ceremonin är lång och tråkig och Joey har smygit med sig en bok in för att kunna läsa under tiden. Till slut tackas de nybakade studenterna av och nu är de redo för sina liv i arbetslivet. 
Ayana kommer förbi och säger hejdå, de kommer inte hinna ses något mer eftersom Joey åker tidigt morgonen därpå. Joey lovar att ringa när han kommer hem. 
När han cyklar genom universitetsstaden för sista gången så kollar han sig omkring. Det blev inte alls som han hade tänkt sig. Det var betydligt tuffare men också mycket roligare än han hade trott. Han hade tänkt sig att han skulle plugga sig igenom och sen åka hem till sin exflickvän Deidra igen. Nu träffade han massor av nya vänner och inte minst Ayana. 
Mycket tidigt morgonen därpå tar Joey sin resväska och sätter sig i bilen för att åka tillbaka hem till sin familj. 
Sent på kvällen kommer han tillbaka hem och flera av hans familjemedlemmar möter upp honom ute på uppfarten. Han kramar om sin syster Haley och får en bamsekram av mamma Farrow. 
Det första han gör när han kommer in i sitt gamla pojkrum är att ladda upp ett CV på olika sidor. Det tar inte många timmar innan de ringer honom från ett av de lokala sjukhusen och erbjuder honom AT-tjänst. Nu är Joey äntligen läkare på riktigt!
Under tiden som Joey var på universitetet så har båda hans trillingsystrar skaffat respektive. Haley är numera tillsammans med en tjej som heter Denise som hon träffade på en konsert och Amy är förlovad med en kille som heter Eric. 
Publicerat 2016-07-23 08:30:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa