Simsdeluxe

30
Nov
2014

PGC Generation 3 - Del 19

Nu när Lucas blivit vuxen så är ett alternativ för honom att gå på universitetet. Han har fått ett anslagstest skickat till sig som han gjorde och det gick väl hyfsat men han känner sig inte alls sugen på att resa iväg och plugga ännu mer nu när han äntligen är fri från skolan. Han bestämmer sig för att han ska försöka hitta ett jobb istället. 
Så är det dags för Lucas student! Hela familjen är självklart på plats och Lucas var lyckligare än lyckligast. Han blev utsedd hederstalare och höll ett tal till sina klasskamratater som alla tyckte var både rörande och roligt. 
Sedan åkte familjen åt olika håll. Emily åkte på ett uppdrag på tjejernas skola, tjejerna åkte till sina extrajobb, Noah åkte hem till Texas och Lucas han åkte självklart och firade med sina kompisar. 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa