Simsdeluxe

21
Okt
2014

Simcity

Är det någon av er som spelar senaste SimCity? Jag fick spelet i julklapp förra året men pga mina dåliga dator kunde jag inte spela det. Nu när jag äntligen har en bättre dator så har jag spelat ganska mycket SimCity och jag tycker att det är ganska skoj. Något jag inte testat är dock att spela med andra spelare i en region. Jag tänkte därför skapa en "Simsdeluxe"-region där vi kan spela flera stycken. Vore så himla kul att få ta del av era städer och spela med andra. 

Spelar du Simcity och vill vara med och spela i min region? Lägg till mig som vän på origin, där heter jag Simsdeluxxe (observera att det är två x!) så bjuder jag in dig till min region sen. Skriv gärna en kommentar nedan med ditt originnamn så jag vet vilka det är jag ska bjuda in.
 
Update: Jag har försökt att bjuda in flera av er till min region men ni dyker inte upp i min vänlista. Det kan bero på att ni är anslutna till en annan server och isåfall måste ni byta till servern som heter "Västeuropa 2" för det är där jag och min region finns. Har som sagt accepterat flera av er man kan inte bjuda in er till min region och detta måste vi ju ordna upp. ;) Har ni någon annan aning om vad det kan bero på så lämna en kommentar!
 

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa