Simsdeluxe

31
Jan
2015

PGC Generation 4 - Del 25

Nathaniel tycker det är riktigt roligt med sina småsyskon och är så lycklig över att äntligen ha fått en bror. Han älskar såklart alla sina systrar men ibland förstår han sig inte på dem och att få möjligheten att få känna på hur det är att ha en bror gör honom väldigt lycklig. 
Trots att det är Lucas som arbetar i familjen så är det nästan alltid Farrow som stiger upp först på morgonen. Med sex barn i huset varav fyra behöver matas, bytas och lekas med så försöker hon ta sig upp innan de vaknar för att iallafall få lite egentid på tagen. Som ni vet vid det här laget så värdesätter Farrow sin egentid högt. 
Nate hjälper gärna till med morgonmatningen också. Här har vi vår arvvinge i väntan på käk! Hur bra gener har inte dessa ungar fått? Varenda en är ju sockersöt.  
 Med så många ungar i huset så är det födelsedagskalas mer eller mindre varje dag. Just denna dag är det Stefanis tur att blåsa ut ljusen och bli barn. Hon åldrades upp och fick egenskapen Datorsnille. Inte klokt vad de växer upp fort!

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa