Simsdeluxe

29
Maj
2016

The Sims 4 Äta ute: Äg en resturang trailer

För några dagar sedan kom ytterligare en trailer för det kommande gamepacket ut på youtube. 
 
Nu kommer ni säkert bli förvånande men jag ser faktiskt fram emot det här gamepacket. Det verkar riktigt roligt och även om jag hellre ser tilläggspaket till spelen som påverkar hela spelet (typ som årstider, leva livet, husdjur osv) än sådant som man testar några gånger och sedan har gjort det så verkar detta, om man kollar på trailern roligt! Jag tycker det är kul när mina simmar är arbetar inom mat-grenen och kommer absolut testa detta. 
 
Vad är era tankar kring Äta ute såhär långt? 
 
Publicerat 2016-05-29 10:02:06

Kommentarer

Mikka den 2016-05-29 11:07:18

Ärligt har jag inte så bra koll på vad exakt det kommer innehålla. Har aldrig orkat kolla igenom på dessa videos sims släpper, så det enda jag vet om spelet är utifrån vad andra skriver om det på sina bloggar. Men det räcker för att ha fått mig intresserad av det iallafall! Kanske jag inte kommer spela så aktivt med det, men jag vill ändå ha det då det skulle göra mycket för min egna historia att kunna ta ut mina simmar på romantiska middagar och sånt, haha :)

Eawysims den 2016-05-29 14:08:28

En sak man kan göra om man tycker det blir för repetitivt att äga restaurang flera gånger är ju att bara gå ut att äta på en. Typ ta med sin dejt dit eller äta mat ute tillsammans med familjen.

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa