Simsdeluxe

31
Maj
2016

PGC Generation 6 - Del 26

Penny och Cody kommer väldigt bra överens. Det har de gjort sen de var små och det verkar inte som att det kommer ändras inom en snar framtid. De umgås i princip alltid, har samma kompisar i skolan och gör alltid läxorna ihop när de kommer hem. Det skiljer bara ett år på dem och Farrow tror att det är en av anledningarna till att de funkar så bra ihop. Cody kommer visserligen bra överens med alla sina syskon men han och Penny har ett speciellt band. 
Joey och Haley går på scouterna ihop och nu har Joey varit så pass driftig att han fått några nya märken. Varje gång han får ett nytt märke så skyndar han sig hem så han kan visa dem för sin mamma. Hon är blir verkligen stolt när hennes barn anstränger sig och är ambitiösa. 
Penny, som älskade att måla när hon var barn, har upptäckt familjens piano och har faktiskt bytt aktivitet efter skolan till musikgruppen istället för konstnärsklubben. Hon trivs väldigt bra och verkar ha en fallenhet för musik. 
Troy ska snart ta studenten och har inte alls mycket kvar i skolan. Han tycker det känns lite märkligt att han snart ska bli vuxen samtidigt som han snart ska få ett nytt litet syskon. Han ser dock väldigt mycket fram emot att det ska bli en till i familjen. 
Amy har lite svårt med matematiken i skolan och får ofta läxa med sig hem. Hennes föräldrar tycker att det är för svårt själva och vet inte riktigt hur de ska hjälpa henne med Troy är jätteduktig på just matematik så han brukar hjälpa Amy på morgonen innan de andra har vaknat. Då är det tyst och lugnt i huset. 
Farrows graviditet fortlöper utan problem. Hon har kommit tillfreds med tanken att de ska bli en till och har börjat se fram emot det. Inte alls på samma nivå som Everett som verkligen är eld och lågor men hon tycker att det ska bli kul. Trillingarna blir ju snart tonåringar och även om Farrow hade tänkt börja arbeta då så tänker hon att det kanske inte gör så mycket om det får vänta lite till. 
Den sista tiden fram till det är dags går fort. Trillingarna har avslutat sina studier på mellanstadieskolan och ska flytta upp till samma skola som sina syskon efter jullovet. Troy förbereder sig för ett självständigt liv och har börjat leta efter lägenheter i stan, det är dock lättare sagt än gjort. 
Så kommer dagen då det är dags! Farrow har sedan länge bestämt sig för att föda barnet hemma, hon har ingen lust att fastna i en snödriva på bron över till stan och behöva föda barnet i bilen så hon stannar hemma. Allting går precis som det ska. 
I samma sekund som hon håller det lilla barnet i sina armar som översköljs hon med moderskänslor och all oro är som bortblåst. Everett och Farrows yngsta barn blir, precis som deras äldsta, en pojke som får namnet Brady. Hon inser med ens att det var Brady som fattades. Nu har hon tre pojkar och tre flickor som alltid kommer ha varandra. Hon älskar Troy precis lika mycket som hon älskar sina biologiska barn men hon ser inte sig själv i honom. De har inte samma kontakt som hon har med de andra barnen. Brady föds med egenskaperna God och Älskar Naturen
Bara några dagar efter Bradys födsel är det trillingarnas födelsedag! Joey är så exalterad över att få börja en ny skola med nya utmaningar. Han är ett steg närmre sin dröm om att bli läkare nu. 
Alla tre växer upp och får nya egenskaper. Amy får egenskapen Oemotståndlig, Joey får egenskapen Gillar inte barn (eftersom han är en arvvinge) och Haley får egenskapen Disciplinerad
Jag har ingen ordentlig bild på dem än (ska ta ett foto på alla barnen när Brady blir småbarn) men här är Joey och Amy. 
Med ett nytt barn och sex (!!) tonåringar i huset var det inget tvivel om att Brady behövde ett eget rum. Vilken tonåring vill dela rum med sitt nyfödde syskon? Därför gjorde de om ett av badrummen på övervåningen till ett litet barnrum. 
Farrow tycker det är viktigt att barnen går på aktiviteter efter skolan och lär känna andra barn än sina klasskompisar så hon anmälde Joey och Amy till studieföreningen. Joey vill även gå med i debattföreningen men Farrow tycker att han kan känna efter hur det är att vara med i en förening först. Haley vill hellre ha ett extrajobb så hon letar efter ett sådant. 
Troy tycker som sagt var om alla sina syskon men när Brady föddes så var det något som hände. Som att det var han som hade fattats. Trillingarna har alltid haft varandra och Penny och Cody är oskiljaktiga. Troy har varit lite för sig själv men här fanns det någon han kom överens med på alla plan. "Det är du och jag Brady" säger han samtidigt som han matar honom. 
Publicerat 2016-05-31 17:00:00

Kommentarer

lillasimsälskaren den 2016-06-02 16:38:50

Hej, är lite sugen på att skaffa det där moddet du pratat om, som gör så att barnen i familjen bara ärver förälldrarnas hårfärger och ögonfärger. Spelar själv på en PGC och tycker det är så otroligt jobbigt när dem får helt random hårfärger hela tiden.
Kan du inte göra en video om hur man laddar ner det och får in det i spelet?
Kraamar<3

lillasimsälskaren den 2016-06-02 16:47:23

Eller är det bara att ladda ner filen du länkade i din WCIF och lägga i packages mappen? :)
(förlåt för mer än en kommentar)

Svar: Jajamän! Du installerar den som en vanlig packagefil!
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa