Simsdeluxe

28
Maj
2016

PGC Generation 6 - Del 25

Everett är egentligen inte särskilt händig av sig men när saker och ting går sönder i huset så vill han iallafall försöka att laga det innan han ringer efter en reperatör. Med så många simmar i hushållet så går saker sönder mer eller mindre hela tiden. 
Joey är verkligen inte som andra barn. Han tycker inte alls om att leka utan föredrar att umgås med sina äldre syskon, främst Cody och att läsa om logik eller kolla på stjärnorna. Han drömmer om att få följa med sin moster Ruby på jobbet på sjukhuset. När han blir stor ska han bli kirurg, det har han bestämt sig för. 
Det är Pennys födelsedag och Everett och Farrow har ju lovat henne en födelsedagsfest så det ska det bli! Everett bjuder in några vänner till familjen som de brukar umgås med och tänker att det ska bli himla kul att få umgås lite med andra vuxna. 
Troy har dock vaknat på helt fel sida och gör inte annat än bråkar med sin pappa. Everett blir irriterad på Troy och säger åt honom att han kan gå ut och avreagera sig på en boll istället för att gå runt inomhus och göra sig osams med folk. 
På eftermiddagen börjar gästerna ramla in och Cody är så glad att hans kusin Charlie kom över. Han vet att Charlie har mycket nu när han snart ska ta studenten så han uppskattar verkligen att han tog sig tiden att komma på Pennys kalas. 
Även Agnes är där och Zoe och Sergio. Tyvärr var de flesta av deras barn upptagna men Kerry och Sammi, de äldsta flickorna, kunde följa med. (Skulle ni vilja ha en ny video när jag visar er släktträdet?)
Självklart kom Ruby och Adan också. De har nyligen fått en liten dotter som heter Rayne men hon fick stanna hemma. Ju äldre Ruby och Farrow blir desto mer lika blir dem, det är helt galet. 
Så var det dags för huvudpersonen att blåsa ut ljusen på tårtan och hon är så glad att så många av deras vänner kunde komma på hennes dag. Hon växte upp och fick egenskapen Fostrande
Som vanligt så blev det ett gruppfoto, jag älskar ju gruppfoton! 
Från vänster: Charlie (son till Ruby och Adan), Adan, Ruby, Troy, Everett, Farrow, Kerry (dotter till Zoe och Sergio), Agnes (dotter till Adan och Ruby), Sammi (syster till Kerry), Zoe, Sergio, Cody och Penny. Längst fram har vi Haley, Joey och Amy. 
Morgonen därpå ska Joey ut och spela schack på nätet som han brukar göra innan skolan men då har någon av hans syskon mixtrat med datorn så han blir skräckslagen när han ska öppna datorn. Han kan inte vänta tills han blir lite äldre och kan få en alldeles egen dator. 
Penny och Farrow kommer väldigt bra överens och just den här morgonen har Penny sovmorgon så hon och Farrow spelar lite tv-spel innan Penny ska iväg till skolan. 
Farrow har känt sig lite stel i ryggen på senaste tiden och ber Everett om en massage innan han åker iväg till jobbet. Självklart så hjälper han till med det. Everett är faktiskt lite orolig över Farrow för hon har inte varit sig själv den senaste tiden. 
Farrow har haft sina aningar om varför hon känt sig lite märklig och tänker att det kanske var mer än en vattenläcka som hände på det där hotellet när de var på semester. När barnen är i skolan och Everett på jobbet så bestämmer hon sig för att ta reda på hur det ligger till och jodå.. hennes aningar stämmer. 
Hon är gravid! Igen! Hon ville verkligen inte ha fler barn. Hon var så nöjd med att barnen började bli stora. Hon vet att Everett kommer bli eld och lågor när han får veta men Farrow kan inte vara glad, hur mycket hon än försöker. Samtidigt så vet hon redan nu att hon inte vill göra en abort, har hon satt sig i den här situationen så får hon hantera den också. Men det är verkligen inte vad hon hade önskat. 
Publicerat 2016-05-28 09:00:00

Kommentarer

Tove den 2016-05-28 09:39:51

Du får gärna göra en video när du visar släktträdet :)

Maja den 2016-05-28 10:22:42

Ja video när du visar släktträdet skulle vara fantastiskt, jag skulle nog inte heller vara lika förvirrad <3

Johanna den 2016-05-28 12:43:14

JA! Visa jättegärna släktträdet för de är så många nu att man blir förvirrad :-)

Louise den 2016-05-28 15:01:15

Åh, spännande!

Anonym den 2016-05-28 18:59:07

Åhh, älskar verkligen din pgc!! <3 Så spännande! Och det skulle va så kul om du visade släktträdet :D

(((: den 2016-06-06 08:58:28

wcif soffan?(:

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa